שאלות הבהרה...

שאלות הבהרה...

מזמן לא ביקרתי (סליחה..) אז אחרי קריאה של שרשורים אחרונים החלטתי להחיליף ניק לניק מנצח (פירות כמובן, והרבה....) משנה שם משנה מזל ?!?!? ולשאלות... אני בכללית (עם מושלם אם זה משנה)
האם מקבלים החזרים על תרופות כלשהן, ואם כן כיצד???
אחרי שני IVF ועוד מחזור מוקפאים, או יותר נכון מוקפא - רק אחד עמד במשימה (שהוחזר השבוע) אנחנו עוברים לאלישע יחד (אם נזדקק...) עם רופא פרטי. האם יש דרך לקבל החזר מהתשלום אליו, חוץ מהחזרי הייעוץ שלוש פעמים בשנה (שזה 500 ש"ח אם אני לא טועה)??

כן יש החזרים בתנאי ששמרת

את הקבלות. אם אני לא טועה יש החזרים למנגון ופרגונל (או גונל F) ובקשר לרופא פרטי באלישע ישנו איזה החזר אבל אני לא בטוחה איך זה נעשה, המומחיות לנושא פה בטח יוכלו לתת לך תשובה יותר טובה בקשר לזה. בהצלחה

תמרלה

New member
לא הכל מושלם במושלם!

לפי מה שלי הוסבר ובררתי הרבה בנידון - נאמר לי לגבי החזר על תרופות זה- רק מילד שני או שלישי מקבלים החזר, ונדמה לי על מונוגון או גונל - לא זוכרת! אני אשמח להיות אחרי ילד שני ואפילו לשלם אזזזזזזזזז את כל הסכום לזריקות!! לגבי החזר מביקור אצל רופא פרטי - אז השאלה היא האם אישרו לך מהועדה לעבור לאלישע? כי אז - בי"ח משולם ע"י הקופה ואז אפשר לקבל רק על 3 מפגשי יעוץ! ותזכרי לבקש מראש שיתנו לך חשבוניות נפרדות לטיפול! אם בעלך בקופה אחרת אז הוא יכול גם לבקש החזר - אני יודעת לגבי מכבי ( אני בכללית בעלי במכבי ) שאם הרופא כותב שהבעיה אצל הגבר - אז מקבלים החזר ביקור אחד!?@! למה רק אחד? אין לי מושג! אצלנו הבעיה לא מוסברת, אז אולי הרופא יסכים לכתוב "שיתכן והבעיה אצל הגבר"! בכל אופן באלישע היחס נהדר והמחלקה מקסימה אינטימית ונעימה, האחיות שעושות את הבדיקות דם מבחינתי - אלופות ( אצלי קשה למצוא ורידים) שיהיה בהצלחה

החזרים - תשובות אחרות

בכללית, עד ילד ראשון במחזור טיפול, עבור תרופות (מנוגון, פרגונל ו? ) מקבלים החזר, אם באותו חודש הוצאת מעל 140 ש"ח. ההחזר ניתן אצל המנהלת האדמיניסטיבית של מרפאת האם, ולאחר שהם שולחים את הקבלה, את העתק המרשם (לצלם ולשמור !) ואת התוכנית לאישור רופא פוריות מחוזי. לגבי החזרים על ייעוץ - 80% החזר עד מקסימום של קרוב ל 500 ש"ח ל3 פגישות ייעוץ בשנה קלנדרית. בעלי שבמכבי מקבל החזר על עד 3 טיפולים נוספים (הקבלה מופקת על שמו וההסבר - ייעוץ פוריות, ללא קשר ל"אשמה") - החזר עד מקסימום של קרוב ל 500 ש"ח ל3 פגישות ייעוץ בשנה - כששנה מחושבת מיום ההצטרפות למגן/זהב, ואינה שנה קלנדרית. למה כתבתי - עד 3 טיפולים - כיוון שלפי מה שהבנתי זה תלוי במרפאת האם שלו. יש מרפאות במכבי שעושות לבעל בעיות עם ההחזרים. אנחנו הגשנו כבר פעמיים קבלה וקיבלנו החזרים בלי שום בעיה. לגבי הפריות - עדיין אין לי מושג. שווה לברר כי לא מזמן היה פרסום שניתן לקבל 80% החזר (עד סכום מסויים) על טיפולי הפריה בבי"ח פרטי, עבור X טיפולים.

למעלה