שאלות (די דביליות
)

תמר27

New member
שאלות (די דביליות ../images/Emo66.gif)

היי לכולן אני חייבת לשאול המון שאלות, כל אחת יותר טפשית מהשניה, אבל אני חייבת לשאול, כדי לא להתפוצץ ממחשבות, בדיקות, והתלבטויות.
תקציר : טיפול של גונל + צטרוצייד. זקיקים רבים. דקא בשבת, לביוץ (במקום כוריגון, בגלל סכנת גרוי יתר) תמיכה : אוטרוגסטן, פרוגינובה
ולשאלות:
כמה זמן צריך לשכב אחרי הפניני? לשבת עם הרגליים למעלה זה מספיק ?
האם מותר להתרחץ אחרי הפנינים? 20 דקות אחרי זה בעיה או שאפשרי ? והמשך :
בסוף השבוע היתה לי בטן נפוחה כמו של חודש שישי. ביום שאחרי הביוץ, היו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה (יותר נכון להגיד בבטן התחתונה ולמטה ממנה) . זה כ"כ כאב שממש לא יכולתי לשבת ! האם זה הסימנים של גרוי יתר ? או אולי של הביוץ ? ולשאלה שנובעת מזה :זכור לי, שכתבו פה פעמים רבות שגרוי יתר מתגבר אם נקלט הריון. אצלי הכאבים פחתו, והבטן פחות נפוחה (אני נראית רק בחודש שלישי
) האם זה אומר שצריך להספיד את החודש ?
ושאלה אחרונה להפעם : עד עכשיו עדיין יש לי לפעמים כאבים מוזרים בבטן התחתונה. יכול להיות שאני מחדירה את הפנינים עמוק מדי ??? לילה טוב שיהיה ל- כ-ו-ל-ן , ותודה על כל התשובות לשאלות בפעם הקודמת. תודה רבה מאד מאד גם על כל השאר
תמר ~ שחוזרת לפה, ונשארת פה רק עד יום ראשון בעוד שבוע וחצי , ומבקשת לא לעשות קבלת פנים כי זה מביך
~

באמונה

New member
לא נגיד לך ברוכה הבאה

אבל בכל זאת: נעים וטוב שאת פה גם אם את מאיימת שזה לרגע, ולוואי שתצדקי-בפורום ליד יותר נחמד! פנינים לפי ידיעתי אין בעיה להתקלח ולא צריך להרים רגליים, כמו שכששמים טמפון הוא לא נרטב במקלחת ולא נוםל כשעומדים... החודש זה החודש שלך יקירתי..."ואם עוד לא מחר אז מחרתתיים..." צאי מהלחץ!

נועם@בת

New member
הי תמר

אתחיל מהסוף, כמו בכל סקס טוב, אין עמוק מידי
יש עמוק עד הסוף וזה טוב. לא חייבים לשכב אחרי החדרת הפנינים. אם את מחדירה אותם מספיק עמוק אפשר לוותר. אפשר לשבת זה יעיל באותה מידה. ובכל מקרה 1- דקות זה מעל ומעבר. אחרי 20 דקות אפשר כבר לעשות הכל כולל מקלחת, כמובן שללא שטיפה פנימית של הנרתיק. הכאבים שאת מתארת הם בדיוק הכאבים של הגירוי, וכשתקבלי את הבטא החיובית יש חשש שהם יחזרו, אם כי ממש לא חייב. בהצלחה נועם

Big Mama 1

New member
תשובה לא פחות דבילית ../images/Emo163.gif

לי אישית האוטרוגסטן עשה כאלה כאבים עד שהשחלות שלי הגישו התפטרות מיידית! אז יכול להיות שהכאבים הם בגלל זה. אה, כן, ואל תישארי פה יותר מידי זמן בבקשה!

רומי 007

New member
שאלות כלל לא דביליות

אחרי הפנינים כדאי לשכב מס' דקות וכדאי לשים תחתונית בתחתונים כדי לספוג את הנזילה של החומר. הכאבים לא נובעים מהפנינים. הכאבים שאת מתארת הם כאבים של גירוי יתר. גם ההתנפחות של הבטן. אני משביעה אותך להתחיל לשתות עכשיו כמויות עצומות של מים. מה שאת מתארת זה כנראה גירוי קל כי בגירוי גבוה אין מנוח לגוף (קשה לשבת, קשה לעמוד וכו'). תבדקי שאין לך חום ותשתי המון. שיהיה בהצלחה ורצוי בלי גרוי יתר.

למעלה