שאלות (די דביליות ../images/Emo66.gif)
היי לכולן אני חייבת לשאול המון שאלות, כל אחת יותר טפשית מהשניה, אבל אני חייבת לשאול, כדי לא להתפוצץ ממחשבות, בדיקות, והתלבטויות.
תקציר : טיפול של גונל + צטרוצייד. זקיקים רבים. דקא בשבת, לביוץ (במקום כוריגון, בגלל סכנת גרוי יתר) תמיכה : אוטרוגסטן, פרוגינובה
ולשאלות:
כמה זמן צריך לשכב אחרי הפניני? לשבת עם הרגליים למעלה זה מספיק ?
האם מותר להתרחץ אחרי הפנינים? 20 דקות אחרי זה בעיה או שאפשרי ? והמשך :
בסוף השבוע היתה לי בטן נפוחה כמו של חודש שישי. ביום שאחרי הביוץ, היו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה (יותר נכון להגיד בבטן התחתונה ולמטה ממנה) . זה כ"כ כאב שממש לא יכולתי לשבת ! האם זה הסימנים של גרוי יתר ? או אולי של הביוץ ? ולשאלה שנובעת מזה :זכור לי, שכתבו פה פעמים רבות שגרוי יתר מתגבר אם נקלט הריון. אצלי הכאבים פחתו, והבטן פחות נפוחה (אני נראית רק בחודש שלישי
) האם זה אומר שצריך להספיד את החודש ?
ושאלה אחרונה להפעם : עד עכשיו עדיין יש לי לפעמים כאבים מוזרים בבטן התחתונה. יכול להיות שאני מחדירה את הפנינים עמוק מדי ??? לילה טוב שיהיה ל- כ-ו-ל-ן , ותודה על כל התשובות לשאלות בפעם הקודמת. תודה רבה מאד מאד גם על כל השאר
תמר ~ שחוזרת לפה, ונשארת פה רק עד יום ראשון בעוד שבוע וחצי , ומבקשת לא לעשות קבלת פנים כי זה מביך
~
היי לכולן אני חייבת לשאול המון שאלות, כל אחת יותר טפשית מהשניה, אבל אני חייבת לשאול, כדי לא להתפוצץ ממחשבות, בדיקות, והתלבטויות.