שאלות ב-ADO.NET...

• פותח הנושא dc24
  • פורסם בתאריך

dc24

New member
קישור טבלה ל-DataGrid והצגת נתונים

שלום יש לי מסד של אקסס ובו טבלה פשוטה המכילה גם עמודה מסוג תאריך/שעה. קראתי את הנתונים ומילאתי DataSet וקישרתי אותו ל-DataGrid. עד כאן הכל אחלה, ופשוט. אבל מה אם אני מעוניין להציג בעמודה של התאריך/שעה שב-DataGrid רק את השעה ? מצאתי דרך, ובשאילתה עצמה עשיתי את הפקודה format. וזה עובד יפה. אבל, וכאן הבעיה, כשהוספתי שורה ל-DataSet, ע"י ADD מופיעים גם תאריך וגם שעה. שברתי את הראש ולא מצאתי. מישהו מכיר דרך לפתור את זה. זה אמור להיות מה זה פשוט. תודה רבה

dc24

New member
שאלות ב-ADO.NET...

היי חבר'ה. יש לי כמה שאלות ב-ADO אשמח אם תוכלו לעזור או לתת כיוון/הסבר. אז ככה : אני רוצה לעשות טופס שיש בו רשימה שאקרא מתוך טבלה - למשל לקוחות. אני רוצה לתת אפשרות להוסיף-למחוק-לעדכן מהרשימה, אבל לא לעשות את זה ישירות ברשימה אלא בכמה תיבות טקסט מצורפות (עדיפות ויזואלית). השאלות שלי הם ככה : 1) מתי הכי טוב לעדכן את ה-DB, בכל לקוח חדש שנוסף לרשימה או בסוף לאחר שהוכנסו כל הלקוחות. 2) יש פקדים נוספים להצגת רשימה פרט ל-DataGrid ו-ListView ? 3) האם ב-DataGrid יש אפשרות שבכל קליק באחד התאים תיבחר כל השורה ולא רק התא (ללא אפשרות לעדכן ישירות בתא) ? תודה רבה רבה...

למעלה