שאלות ברשותכן,

פוחZניה

New member
שאלות ברשותכן,

אני בת 27 עובדת במשרד רו"ח שנתיים, אני מעוניינת לבקש ההלאה בשכר... (אין לי תואר או תעודה גבוהה) האם ידוע לכן מידע אישי או על סקר כל שהוא או טבלה שרשום בתוכה בערך את גודל המשכורת שאני יכולה להרשות לעצמי לבקש. אני רוצה לציין שאני מנהלת משרד וממש עושה את התפקיד בראש גדול אפילו ענקי ומשקיעה מעצמי ברמות. אני עובדת כל יום מ 8:00 עד 17:30 לא כולל ימי שישי. כמה אני יכולה לדרוש בערך? אשמח לקבל את עזרתכן, תודה

בָלבָל

New member
אני לא יודעת באיזו עיר את עובדת

כי זה דיי משפיע על השכר וגם האם את עובדת שם כמזכירה יחידה או שאת אחראית על קבוצת מזכירות? וגם לא יודעת כמה את מרוויחה היום. אני יודעת שרו"ח קמצנים במשכורות כמעט כמו עורכי דין, אז כנראה שהשכר שלך אמור לנוע בין 4,500-5,500 (נטו-כולל נסיעות).

פוחZניה

New member
אז ככה,

עובדת בתל אביב מזכירה יחידה שאחראית על הכל אני מקבלת היום ברוטו 5,500 + נסיעות ומישומה כל המזכירות של הלקוחות שלנו מקבלות 6,500 7,000 ואני רוצה באמת לדעת אם זה הגיוני אני שנתיים כבר פה.

בָלבָל

New member
לא יודעת מה הוותק וכמות העבודה

ואיפה עובדות המזכירות של הלקוחות שלכן... כמו שאמרתי, מזכירות של עו"ד ורו"ח מרוויחות פחות מכל מיני מזכירות בתחומים אחרים... ככה סתם.. כי הם קמצנים (או חסכנים) אז אם את מרוויחה 5,500 ברוטו פלוס נסיעות, את יכולה לבקש תוספת של כמה מאות (לנטו) נגיד 400/500 וכמובן שתקבלי פחות אז בגלל זה כדאי לך להתחיל בגבוה. אני מאמינה שיתנו לך כ300 תוספת (אם יתנו). ואני למדתי שעדיף לא להסתכל על השכר של אחרים כל עוד אני לא מתכוונת לעזוב את מקום העבודה שלי. כי אולי מזכירה אחרת מרוויחה יותר, אבל הבוסים שלה נורא קשים, לא נחמדים, לא נותנים לה לצאת שעה קודם אם היא מבקשת באופן ספונטני, וכו' וכו'...

למעלה