שאלות בראיון

שאלות בראיון

אם שואלים אותי בראיון עבודה מה הכי חשוב לי בעבודה ואני עונה -שכר (ועונה מהר ובלי להתבלבל אפילו) זה יוצר רושם שלילי??יש תשובות יותר עדיפות שעדיין ישמעו כנות? ובקשר לתכונות- תכונה שלילית-רציני מדי, כולל הסברים על זה שאני לוקח ביקורות נורא קשה ועושה הכל לתקן את עצמי וכאלה דברים ותכונות חיוביות-אמין אלה תשובות שעניתי בראיון הקודם,ומחר יש לי ראיון במקום אחר אשמח לקבל הצעות..אני צריך תשובות שלא ישמעו פלצניות או צבועות מצד אחד אבל יתאימו לדרישות בשוק, העבודה אגב היא במוקד טלפונים

אוקה

New member
סיפוק מהעבודה, אתגר מהעבודה

להגיד שכר בימינו זה יכול להחשב לחוצפה (אני לא חושבת כך אבל אני זוכרת שהתקשרתי למודעה ואחרי כמה שאלות שאלתי על שכר וחשבו שזו חוצפה אדירה!)

יש בזה משהו אוקה

אבל מצד שני סיפוק ואתגר מהעבודה? אני הולך לעבוד במוקד,המראיין עוד יחשוב שאני מנותק מהמציאות, לפעמים נראה לי שהמראיינים אוכלים כלכך הרבה בולשיט ושומעים כל הזמן את אותן תשובות "נכונות" שנאמרות עם פרצוף משכנע ובטוח כעצמו,שאולי אם הם ישמעו תשובה כנה הם ממש יפלו בזה. ואולי פשוט אני צריך להתחיל ללמוד לשחק את המישחק, לפעמים שקר לבן כדי להשיג משהו זה לא דבר כזה רע,הדבר היחיד שאני צריך לשנן לעצמי זה לא להפוך לציני ולהרוס לעצמי הכל.. בכל מקרה נראה לי שאת צודקת,להגיד שכר ישמע לא הכי מרשים..

אוקה

New member
הזכרת לי קטע מהסרט "חוכמת הבייגלה"

הבחור שם תמיד ענה תשובות כנות ולא התקבל ובשניה שהוא שיחק את המשחק וענה לפי הספר הוא התקבל...

../images/Emo13.gif

כן,די הזדהתי איתו בקטע של הדינמיקה קבוצתית שהוא הפיל את הלגו ואמר לכולם מה הוא חושב עליהם.. בסוף הוא עבד בתור שומר במוזאון אבל..אז יש לי עתיד בכל זאת

יכול להיות

שזה בעצם היה החבר הבטלן שמצא עבודה בתור שומר טוב לפחות יצאתי קצת מהסרטים שלי..נראה לי שאני אהיה אני בכל זאת, בכל מקרה כמו שאני מכיר את עצמי אם אני אתחיל לעשות מעצמי דברים שאני לא אני אראה לא אמין אפילו בעיניי עצמי אני אהיה אני לייט, זהו..

למעלה