שאלות בקשר ל-toefl

שאלות בקשר ל-toefl

הי, צריכה קצת עזרה - נרשמתי למבחן בעוד כשלושה שבועות, בשיטת ה-ibt אשמח לדעת ממי שעבר את הבחינה (בהצלחה) - איך הכי מומלץ להתכונן? והאם יש סיכוי שהזמן שיש לי לא יספיק? אשמח לקבל קישורים / הפניה לספרים / דיסקים - אולי מישהו רוצה למכור? בקיצור כל טיפ או עזרה בנושא יתקבלו בברכה כי אני ממש לחוצה בזמן ולא רוצה לפשל. אגב - האם יש פרק זמן מינימלי לעשיית המבחן פעם נוספת אם רוצים לשפר ציון? תודה מראש לעונים, אפשר גם במסר אישי

Mr Rotem

New member
לענת מהמושב

היי ענת, קודם כל, אל תילחצי. אם האנגלית שלך טובה, אין שום סיבה שלא תצליחי ב-Toefl. מציע לך לקרוא כמה שיותר ספרים\ מאמרים באנגלית ולקנות באחת מחנויות הספרים ספר+CD לתרגול. טיפ נוסף הוא לכתוב חיבורים. תבחרי נושא מסוים ותכתבי עליו 1-2 עמודים בWord. ממליץ לך לעשות חיפוש בפורום על Toefl. היו הרבה שירשורים בנושא. פרק זמן מינימלי לעשיית מבחן נוסף - אם אני לא טועה בכל חודש מותר לך לעשות את המבחן מחדש. (עולה הרבה $$).

תודה רבה

איזושהיא המלצה לספר תרגול ספציפי? האם אפשר לקנות בכל חנות סטימצקי / צומת ספרים? ושוב תודה על ההמלצות. בהחלט איישם אותן ענת

יופה1981

New member
שאלה קטנה

אני גם מתענין בטופל ומה זה טופל ibt? האם טופל זה הוא ספציפית למדינה מסוימת

Mr Rotem

New member
תשובות

אין לי המלצה ספציפית לספר, אבל אני מניח שבסטימצקי או בצומת ספרים יש מספיק ספרים ואפשר תמיד לשאול את המוכרים מה מומלץ. לגבי IBT - אלו ראשי תיבות של Internet Based Toefl וכל הפרטים נמצאים בלינק המצורף.

למעלה