שאלות בקשר למידעענות

• פותח הנושא vl4
  • פורסם בתאריך

vl4

New member
שאלות בקשר למידעענות

צהריים טובים היום דברתי עם יועצת של ביטוח לאומי,והיא המליצה לי ללמוד מידענות(לצערי היועצת לא מצאה מידע על לימודי המידענות ,מקווה שתוכלו לעזור לי ולנדב מידע,כל מידע חיוני יתקבל בשמחה!!!!) (כמו כן,אם בסוף אחליט ללכת ללמוד מידענות,ביטוח לאומי יממן את הלימודים!!!!) בתור אחד ששומע על לימודי המידענות ,יש לי מס' שאלות: 1.מה תפקידו של מידען? (אם אפשר תרחיבו בבקשה) 2.האם המקצוע מבוקש?(לאחר שקבלתי אפשרות למימון לימודים ,לא הייתי רוצה ללמוד מקצוע שאין לו "שוק" 3.מה שכרו הממוצע של מידען? אנא נסו לענות על כל שאלותיי ,זה מאוד חשוב לי

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif יש בפורום הרבה

שרשורים בנושא הזה בדיוק. תעשי חיפוש על המילה מידענות ושכר ותמצאי מכל טוב הארץ.

Merav B R

New member
כמה תשובות -

מידענות אפשר ללמוד בבר-אילן (תואר ראשון ו/או שני), ואם אני לא טועה גם בבית ברל ובאוניברסיטת חיפה
התפקיד - תלוי במקום העבודה. בעקרון - חיפושי מידע בצורה מקצועית במאגרי מידע ובאינטרנט. אני מוצאת מידע מבוקש ומעבדת אותו לצרכי הארגון בו אני עובדת. אגב, בבר אילן כולל התואר גם תעודת ספרנות וזה גם אופציה לעבודה.
המקצוע לדעתי הופך יותר ויותר מבוקש עם הזמן ועם התפתחות האינטרנט והשימוש בו בארגונים
שכר בממוצע - לא גבוה, תלוי במקום העבודה. בהצלחה.

vl4

New member
תודה

תודה מירב חיים,למה החלטת שאני בת?

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo52.gif שלא כמנהגי לא בדקתי בכרטיס

אין לי אפילו התירוץ שאני עובד רק עם נשים בספריה כי במחלקה שלי בספריה יש 4 גברים ושלש נשים

yohananouaknine

New member
מסלול מידענות בבית ברל

www.beitberl.ac.il קיים מסלול מידענות בבית ברל (ספרנות ומידענות, מידענות, לימודי תעודה ותואר) יוחנן www.quid.co.il

למעלה