שאלות/בקשות

אני צריכה שתזהו לי שיר =)

קיצר שאלתי כבר בפורום זיהוי שירים לפני שבוע ולא הייתה לאף אחד שם תשובה בשבילי.... אז נראה לי אתם יותר מומחים בזה זה שיר ששמים דיי הרבה במעדונים.... הולך ככה: "thats the way we go down....oho ohoo" חח מישו מכיר?:) תודה מראשש

yarok1

New member
Black Toast Music - Willing To Die שאלה

למה השיר הוא רק 30 שניות ולא כמו שיר רגיל?

טמבלה

New member
עזרה קטנה למי שיכול

ביום רביעי בלילה יש תוכנית של מוזיקה שחורה ב-99fm לפי מה שהבנתי זה של די ג'יי ספייקס - השירים שם כל כך טובים ואני ממש רוצה להשיג כמה רמיקסים מהתוכנית. אם יש מישו שמכיר את התוכנית או את די ג'יי ספייקס שיכול לתת לי שמות של השירים - בבקשה בבקשה שירשום לי את השמות של השירים .. תודה [:

oridoron77

New member
חבר'ה עזרו לי למצוא שירים , תודה

שבת שלום וסופשבוע נעים אני מכין דיסק עם כמה שירים של ראפ\היפ הופ (לאוטו..) , ואני צריך שירים שיתנו את אוירת הסופשבוע לאוטו.. אני מחפש שירים נוסח השיר הזה !Massari - Real Love Ogb And Toni Works Remix (שקיבלתי במהירות מ"גריייזלי" מהפורום הלא רואה בעיניים שלכם) Step Up Soundtrack - 11 - Youngbloodz - I'mma Shine Step Up Soundtrack - 04 - Petey Pablo - Show Me The Money בקיצור אני מקוה שהבנתם את הראש שלי , תודה לעוזרים !

שאלת פעם אחת

לא צריך לשאול עוד 20 פעם, במקום לפתוח הודעה חדשה, פשוט תוסיף תגובה להודעה הקודמת שלך (רואה? "+הוספת תגובה" ממש מתחת למה שכתבתי? - שם) אני לא מכיר את השיר שאתה מציין אבל אני מתאר לעצמי ש: 1. יש לך רק "חתיכה מהשיר", בהרבה אתרי מוסיקה הם שמים "חתיכה" כזאת כדי להתרשם משירים. 2. זה קטע קישור שמתחבר לשיר אחר. שבת שלום.

kombinaizer

New member
ביום של התוכנית

תגלשי לאתר www.hingi.net רשום שם שמות של השירים.

למעלה