שאלות, בקשות ותהיות - לכאן!

elall

Member
מנהל
טלפון, sms

054-4008000 בטלפון. או שולחים sms עם מספר 7 לאליענה ואורון או 3 לסמי ואנה למספר 6010

lvitsa

New member
בעיה טכנית בהצבעה

ניסיתי להצביע עבור תוכנית רוקדים עם כוכבים ונרשם שצריך לקבל כישור לדואר אלקטרוני כדי להשלים את ההצבעה. הזנתי להצבעה דואר אלקטרוני(hotmail( אחר ולא קיבלתי קישור.כשניסיתי להצביע מחדש נאמר לי שאני מצביעה פעמיים. ניסיתי גם להירשם עם אותו דואר (hotmail(וגם לא קיבלתי קישור, אז נאלצתי להזין דואר חלופי( walla(. אינני רוצה לחשוף את הדואר שהזנתי בהצבעה וגם לא את שמי בפני משתמשים אחרים, אך חשוב לי להצביע ולהשתתף בהגרלה. בבקשה תיצרו איתי קשר בדואר הזה ותנחו אותי מה לעשות.

elall

Member
מנהל
דווקא הצלחתי!

הצבעתי כרגיל וזה לא עשה בעיות.(יש לי אי מייל בואלה) אולי הזנת אי מייל לא נכון? וכן, אי אפשר להכניס אי מייל אחר ופרטים אחרים, ניסיתי זה לא עובד. נראה לי זה הצבעה למחשב אחד וגם אם מישהו אחר היה רוצה להצביע מהמחשב שלך זה לא היה נותן. הצבעת פעם כבר? זה עבד בעבר? כי אולי עשית משהו לא נכון? גם לי לקח המון זמן ועצבים לקלוט איך הדבר הזה עובד.

oro45

New member
תאריכים של תכניות

למה לא רושמים תאריכים של תכניות שהיו? רושמים רק איזו תכנית זו היתה באיזה תאריך עומר ברנע יצא מהתכנית

galya13

New member
מה היה הקטע הכי נועז בתוכנית האחרונ

כי לא הבנתי אם זה היה קטע עם ניצה משהו. או שזה היה גם עם ניצה וגם גרירה של אליענה בפסודובלה?

למעלה