שאלות,בקשות,הסברים,דעות

שאלות לגבי המנהל

אני מקווה שתחזיר על זה תשובה מהר
! איך אתה מצלם משהו מהטלויזיה? כי אני זוכרת שבשבוע שעבר צילמת את אבי קושניר בדיוק כשהטלויזיה הראתה את זה! אם תוכל!

י נ ט ל

New member
לידיעת חברי הפורום

בכדי שקולותיכם לא ייפסלו, מספר ההצבעות המותר לכל אחד הוא 25 אני מאמינה שכבר בתוכנית הבאה יודיעו ויסבירו אבל.... רציתי שתהיו הראשונים לדעת

קרפן22

New member
סמי הורי המלך

ריקוד מדהים של סמי הורי ובת זוגו תמשיכו ככה אתם הפייבוריט שלי

suprano

New member
להחרים את השופטים../images/Emo59.gif

להדיח את השופטים !!!! הם פשוט מזעזעים בשיפוט הלא אובייקטיבי שלהם

KOOKI10

New member
חייבת להודות למי שאחראי שהכניס

גם את הריקודים האחרונים. תודה רבה!! נהניתי מאודדדדדד! (למרות שלא שירשרתי).

ladysill

New member
מקומות לריקוד

טוב.. אפשר לדעת איפה יש מועדונים לריקודי זוגות כאלה באיזור הדרום?

YoYoTy

New member
אני בעד בקי גריפין

כי היא ממש חמודה, בהבעות פנים שלה, ולדעתי הריקוד של שבוע שעבר שלה היה מדהים, בהתחלה קצת הייתה לחוצה אבל התחילה לזרום. אם רק הייתי יכול להשיג קישור או משהו כזה כדי לראות אותו שוב... בכל מקרה, לגבי מי היה צריך לעוף? לא שירז טל זה בטוח, כי גם היא חמודה דווקא... בעקרון - אני הכי פחות אוהב את עומר, הוא די פוץ לדעתי. בקשר לגרייניק, הוא מלך, הוא גם רקד בסדר שבוע שעבר, לדעתי הוא לא היה צריך ללכת (מה שהוא גם ככה לא עשה). סמי גם משהו מיוחד, דווקא אהבתי את הפוזות ריקוד שעבר P=. אליענה... אני לא מכיר אותה בכלל, היא זמרת או משהו? היא דווקא חמודה, ואחת הרקדניות הטובות שמה. אחלה ריקוד נתנה אתמול. גם את השחיין אני לא מכיר אבל הוא טוב... וניצה... היא ממש חמודה, כל הכבוד לה... וכפי שאמרתי, מקום ראשון בקי, אחרון עומר. =]

H18

New member
../images/Emo20.gif שירים מהתוכנית I@I

שלום לכולם אתם יכולים בבקשה לתת לי את השמות של השירים שמושמעים בתוכנית ''רוקדים עם כוכבים'' בערוץ 2? רצוי הכל,אבל כמובן רק מה שאתם יודעים האם יש מקום שבו אני יכולה לראות רשימה של כל השירים מהתוכנית? תודה מראש המשך ערב נעים

שי ביתר

New member
דחוף דחוף אני חייב תשיר הזה

ץשיר שהיה בדואט של ניצה והשני השיר הרגוע הזה אני חייב אותו ליום רומטי אם חברה שלי בבקשה תנו תשם שלו פהה זה אות שיר שהיה בפרק שאפרת מתה ודורין בכתה אותו שיר

dafi972

New member
עזרה בבקשה!!!

אני מאוד היתי רוצה להיות בקהל במשך התוכנית כשהם רוקדים וכו', האם מישהו יכול לעזור לי ןלהגיד לי אם זה אפשרי בכלל? יש אולי אפשרות לקנות כרטיסים לתוכנית 'רוקדים עם כוכבים' ? תודה רבה!

Ulong

New member
שאלה על שם של שיר

הייתי מעוניין לדעת מה שם השיר שניגנו בריקוד של אליענה ואורון בתכנית השבוע? תודה רבה, Ulong.

שאלה..

למה אין את הריקוד של אליענה ואורון של התוכנית הראשונה? לפני שבוע היה(אם אני לא טועה..) וגם.. למה אין את הסמבה של אנה ודני?

היי אני חדשה../images/Emo9.gifויש לי שאלה../images/Emo26.gif

בפרק השני- איך קוראים לשיר שניצה שאול רקדה??
תודה לכל העונים
..אממ... קוראים לי שני ואני חולה על צאד מייקל מורי
ועל טלי שרון
ובקשר לתוכנית....אני חושבת שאליענה רוקדת מהמם
וכולם רוקדים יפה

למעלה