שאלות, בקשות, המלצות

../images/Emo42.gifבוקר טוב-אשמח להמלצה מהמומחיות על עגלות

שלום רב... אומנם כרגע אני בדרך ואוטוטו מצטרפת אלייכן אשמח לשמוע על עגלות שממולצות על ידכן, המומחיות. אשמח גם לקבל חוות דעת על עגלה ספציפית - בייבי ג'וגר תודה

../images/Emo53.gif איך מלמדים תינוק לאכול מבקבוק?

יש לי יונק בן 5 וחצי חודשים. בלילה הראשון לחייו אכל מטרנה (אם 10-15 סיסי נחשב ארוחה.....) ומאז רק יונק. ניסינו אמנם בגיל 6 שבועות ללמד אותו לאכול מבקבוק אבל לא ממש ניסינו. היום יש לי תינוק (מקסים כמובן) שיונק בלבד. אממה מה? הרופא וטיפת חלב לוחצים על תוספת, וגם לי מתאים שידע לאכול מבקבוק (ואולי גם סוף כל סוף ילמד לקחת מוצץ....). אז ניסיתי היום ואתמול. הוא שם את הבקבוק בפה ואפילו מחזיק אותו לבד, רק מה? נהנה לשחק עם הפטמהולא מנסה לאכול (למרות שהיום ניסיתי כשכבר היה רעב). עיצות?????

Navva

New member
אוטוטו יתחיל שלב "המוצקים"

ואז התוספות יבואו ממקור "לא בקבוקי". בתור מי שהניקה שנה וחצי אני מבינה את הצורך שלך שילמד לינוק מבקבוק מידי פעם. אם הוא רק משחק אם הפטמה ז"א שהוא לא מפחד ממנה. אולי הוא עדיין לא יודע מה בדיוק עושים עם הדבר הזה. תני לו להמשיך להתידד עם הבקבוק, הוא יבין בשלב מסויים שיוצא ממנה משהו. אולי הוא טעם בטעות וזה לא טעים לו. בעיניין הזה תני לו את הזמן. שאלה, יש צעצועים שמכניס לפה?

המטרה של כל משחק - להכנס לפה

ידיים, רגליים, בגדים, צעצועים..... אגב - הוא טעם - נתתי לו בכפית והוא פתח פה גדול.... גם את הויטמינים אני נותנת לו בכפית. אבל איך מלמדים אותו להשתמש בפטמה של הבקבוק? אגב - נראה לי שננסה מחר דייסה בכפית ובשבוע הבא נתחיל טעימות מוצקים.

miyoos

New member
תני למישהו אחר לתת לו את הבקבוק

הוא מריח את החלב שלך כשאת נותנת את הבקבוק ולא מבין בשביל מה זה טוב. לבן אדם אחר אין את הריח של החלב ואז יכול להיות שהוא כן יסכים. איתן גם בן 5 חודשים והוא אצל מטפלת לפני ששלחתי למטפלת רציתי לוודא שיקח בקבוק ובאמת בעלי הוא זה שנתן לו אותו ואז הוא שתה. בהצלחה

miyoos

New member
../images/Emo3.gifשכחתי עוד משהו

תנסי אולי להתחיל עם חלב שאוב ולא עם תוספת כדי שיתחיל עם משהו מוכר.

אתמול לא אני נתתי לו....

וכשהיה בן חודש וחצי וניסינו עם חלב שאוב, אבא שלו היה בתפקיד המאכיל. הבעיה שהוא לא מסרב לבקבוק, אלא בטוח שזה משחק.

miyoos

New member
אשמח להמלצות לגבי כיסא אוכל לתינוק

איתן עכשיו בן 5 חודשים ועוד חודש אני רוצה להתחיל מוצקים - על מה אתם ממליצות. עם שירה היה לי בוסטר של כתר ושנאתי אותו הפעם אני רוצה כיסא.

גילית44

New member
אצלינו הכיסא הקלאסי

של ה3 אפשרויות: כיסא אוכל, נדנדה עם הגה, וכיסא-שולחן לציור. מאוד מרוצים ממנו. בעיקר בזכות היציבות שלו, הוא כבד ועד עכשיו הילדה שלי מטפסת עליו בכחות עצמה בלי שהוא יתהפך.

אנחנו מרוצים מהכסא של ציקו

משמש אותנו מגיל 8 חודשים בערך עד היום - שנתיים וחודשיים. מתאים לתינוק שעדיין לא יושב.

למעלה