מיטל- סחטיין עלייך
E efratttt New member 4/2/08 #1 שאלות בקריאה... 1.אני צריכה בבקשה הסבר של ה-3 מימדים של המשחק השערות פסיכולנגוויסטי: רמזים גרפמים פונמיים, רמזים דקדוקיים ורמזים סמנטיים... 2. אם יש לי xו עם שורוק זה 2 גרפמות? לדוג' במילה בובה יש 6 גרפמות או 5 גרפמות??
שאלות בקריאה... 1.אני צריכה בבקשה הסבר של ה-3 מימדים של המשחק השערות פסיכולנגוויסטי: רמזים גרפמים פונמיים, רמזים דקדוקיים ורמזים סמנטיים... 2. אם יש לי xו עם שורוק זה 2 גרפמות? לדוג' במילה בובה יש 6 גרפמות או 5 גרפמות??
א אלכסשה1 New member 4/2/08 #2 לפי איך שאני הבנתי ממנה אז בפונמות כשיש שורוק אז רק הוא נחשב... אבל גרפמה השורוק נחשב כתנועה. (גרפמה = עיצור + תנועה אבל אולי אני טועה?
לפי איך שאני הבנתי ממנה אז בפונמות כשיש שורוק אז רק הוא נחשב... אבל גרפמה השורוק נחשב כתנועה. (גרפמה = עיצור + תנועה אבל אולי אני טועה?
מ מיטלוש8 New member 4/2/08 #3 לגבי השאלה השנייה בדיוק דיברנו על זה היום ונראה לי שאלכס צודקת. לגבי המאמר שהיא אמרה לקרוא באיזשהו שלב של הסמסטר- שיטות קריאה- צריך אותו למבחן?
לגבי השאלה השנייה בדיוק דיברנו על זה היום ונראה לי שאלכס צודקת. לגבי המאמר שהיא אמרה לקרוא באיזשהו שלב של הסמסטר- שיטות קריאה- צריך אותו למבחן?