שאלות בקום

matanbu

New member
שאלות בקום

היי כולם :) אני נוסעת לסה"כ 28 ימים בתאילנד מ9.12 עד 6.1. רציתי לברר כמה דברים... ושמעתי שאתם המקום:) 1. אחרי תאילנד אני ממשיכה לניו זילנד, אז אני מביאה איתי בתיק הגדול עוד כמה דברים שאולי אני לא אצטרך (אמגזית, שק"ש וכו), כדאי להפקיד את התיק הגדול בשמירת חפצים (נגיד בקשר), ולהמשיך עם התיק הקטן? אם כן, לפחות כמה ליטר צריך שהתיק הקטן יהיה? 2. אני רוצה לבקר בצפון להמון טרקים (גם מאתגרים), ובדרום לקצת נופש וחופים (כמה צפוי...). בנגקוק לא ממש מעניינת אותי. אני מטיילת לבד, כדאי לטוס ישר לצ'אנג מאי או ללכת דרך (נגיד הקשר שוב) סוכנות נסיעות מבנגקוק? בהתחשב בזה שאני לא רוצה לעשות טרקים (לפחות את הראשונים) לבד. 3 . המסלול שלי, בערך: 9.12 עד 24.12 - צפון 24.12 עד ה30.12 - טיסה לקרבי ופוקט, ריילי, קופיפי וכו לפי המלצה מהבלוג של רותוש. 30.12 - להגיע לקוסמוי מקרבי (איך?), בשביל קופנגן ב31.12, למסיבת HALF MOON וסילבסטר :) ולהשאר שם עד ה4.1 ואז לחזור לבנגקוק. איך זה נשמע? יש המלצות למינהם? (אני שוב מזכירה שאני לבד וזה הטיול הראשון שלי...)

sampl45

New member
תשובות

1. עד כמה שידוע לי אסור להעלות לטיסות אמגזית ואפילו מיכל מילוי גז של מצית. בתאילנד אין צורך בבישול עצמי, בכל נקודה שתהיי יהיו 150,000 דוכנים\מסעדות זולות. הטרק כולל ארוחות בכפרים. אני מציע שתקחי את התיק איתך לצפון ושם לפני היציאה לטרק תפקידי אותו במלון. 2. אם לא תארגני את הטיסה לצפון מכאן לאותו יום אז אין לך מנוס מלהגיע לבנגקוק. אם הפרוטה מצויה בכיסך תזמיני טיסה לצ'יאנג מאי כבר מכאן. בצ'יאנג מאי תתמקמי באחד המלונות\ גסט האוס ותעשי סקר מחירים\ מסלולים .

sailor

New member
הערות

1. מותר להעלות את המבער ללא מיכל גז. את המיכלים קונים אחרי הגעה ליעד. אם זה מיכל עם שסתום יש סיכוי טוב למצוא מיכל כמעט מלא, או שנים, בפח מיוחד בנ"ת בניו זילנד (לפחות בקרייסטצ'רץ').

kogawa

New member
מה הקשר?

למה הזכרת פעמיים את הקשר כשיש מליון וחצי אחרים שיתנו לך את אותו השירות? כל מלון יתן לך את השירות הזה של שמירת חפצים. לגבי אמגזית, בדקי האם מותר להעלות בלונים לטיסה לגבי נפח נדרש, 45 ליטר מספיקים לטיול שבועיים בצפון לגבי נסיעה לצפון זה עניין של תקציב אוטובוס לילה זול בהרבה מטיסה לגבי קאו-פאנגן ב-30/12 תביאי איתך שק"ש - אין סיכוי למצוא מקום בתאריך זה במלון. טיולים בצפון תמצאי מליון סוכנויות ומדריכים שישמחו לקחת אותך ולא צריך לארגן זאת מראש קצת יומרני להגיד שבנגקוק לא מעניינת אותך בטרם ביקרת במקום הזה או במקום דומה, וממליץ להיות שם ולצאת מהגטו של באגלמפו (שהחברה קוראים לא קאו-סאן), ולראות עיר אמיתית עם כל מה שתחלמי עליו או שעדיין לא חלמת עליו

רותוש

New member
25-30 קרבי, פוקט, ריילי, קופיפי וכ'?????.....

הרבה יותר מדיי איים בשביל 5 ימים...

cv99

New member
תמיד אםשר להוריד את קוסמוי

זה רק עניין של העדפה אישית..........הייתי מגיעה לקופאנגן כמה ימים לפני לתפוס מקום טוב לישון .... ולהינות גם מקצת שקט ....אידיאלי...... אם את לא רוצה לטייל לבד על ההתחלה בצפון - קחי דרך הקשר את ה"טנא".....זה רק ימים בודדים וככה מוצאים עוד אנשים

matanbu

New member
תשובות לכולם

הזכרתי את הקשר כי הוא המקום היחיד ששמעתי עליו, אני שמחה לשמוע שיש עוד ולא רק בבנגקוק - ככה שאוכל להגיע לצ'אנג מאי בטיסה ולהמשיך משם דרך סוכנות כזו או אחרת. לא התכוונתי שבנגקוק לא מעניינת אלא שאני במילא אהיה בה - אם לא בהגעה - אז ביציאה מתאילנד, ככה שאני פחות מוטרדת לגביה. ובקשר לאיים - התכוונתי בגדול למקום ולא לאי ספציפי, אני מאמינה שכשאני אגיע לאזור - אני כבר אמצא את עצמי... מה היית ממליצה אם ככה, בשביל שבוע? איך מומלץ להגיע אם ככה מהאזור של קרבי לקופנגן, בלי לעצור בקוסמוי?

למעלה