שאלות בסיסיות לגבי הגירה לאירופה

שאלות בסיסיות לגבי הגירה לאירופה

היי, אני רווק בן 31 וברצוני לנסות את מזלי מעבר לים. כצאצא למשפחה שעלתה בזמנו לארץ מאחת ארצות הים התיכון, אין באפשרותי לקבל אזרחות פולנית,רומנית,שבדית, צ'כית וכו'. רציתי להיעזר בכם, חברי הפורום הנכבדים שיש להם כבר ניסיון איך אפשר בכל זאת לנסות ולהגר לאחת מארצות אירופה גם אם אין ברשותי דרכון של אחת ממדינות אירופה. מבחינתי כל דבר בא בחשבון, אפילו חתונה פיקטיבית. אבל אני עדיין לא יודע באיזה מדינות זה יכול לתפוס ותוך כמה זמן ניתן לקבל אזרחות. כמו כן הייתי שמח לדעת על עוד דרכים מקובלות. אשמח לקבל עזרה. תודה.

temuchin

New member
אולי כדאי לשאול שאלה אחרת

למה למדינה אירופאית לרצות אותך? ההגיון (אני לא מדבר על חוקים כרגע) אומר שצריך להיות לך משהו להציע (או שתשתייך לקטגוריה שהיא מועדפת למרות שאין לה מה להציע). עוד נקודה חשובה היא, שאפשר לגור במדינה שנים רבות עד לקבלת האזרחות (משום מה אנשים כאן הרבה יותר להוטים לקבל אזרחות).

אז ככה...

זה נכון שאני צריך לשאול את עצמי מה יש לי להציע כדי שאותה מדינה תהיה מעוניינת לקלוט אותי. יש לי ניסיון רב בתחום האלקטרוניקה והמחשבים ואנשי הייטק הם מצרך מבוקש בכל מקום. בנוסף, יש לי ניסיון רב גם בשיווק, פרסום ויח"צ מעבודות קודמות שעבדתי בהם כשהייתי צעיר יותר. עפ"י מה ששמעתי מלא מעט אנשים יש ביקוש במידנות מסוימות לאנשים מתחום הטכנולוגיה. מישהו יכול להגיד לי האם זה נכון ?

TrigATUSA

New member
בהכללה גסה

בכל מקום שיוציאו לך אישור עבודה המעביד יצטרך להראות שלא ניתן היה למצוא אדם מקומי שימלא את המשרה. זהו לא צעד טריביאלי אני יודע שהחברה שלי בלונדון נאלצה לדחות כמה ישראלים שהם רצו להעסיק מכיוון שלא היה סיכוי להוכיח כנ"ל יש מספר מדינות מועט (אנגליה למשל) שמאפשר הוצאת ויזת עבודה כללית. שוב, בהכללה גסה, תנאי כמעט הכרחי לגמרי הוא לפחות תואר אקדמי בתחומך בתוספת מספר שנות ניסיון או לחילופין מספר רב של שנות ניסיון אני לא רוצה שזה יישמע שזה בלתי אפשרי, זה רק קשה, ומחייב יכולת הסתגלות והתפשרות משמעותית (למשל - לעבוד בעבודה שאתה לא ממש רוצה ונהנה, וגם לא מרוויח טוב, בהתחלה) אני באופן אישי מאמין שמי שבאמת רוצה להגר, ומכן לעשות את הפשרות המתחייבות יצליח לעשות את זה יש רבים אחרים שכבר עשו זאת

סיומין99

New member
וויזת עבודה כללית

היי, אני די חדש בפורום , ואני מחפש מאמרים שאלות ותגובות לשאלותיי הרבות לגבי הגירה לאנגליה. שאלתי אלייך היא מהי וויזת עבודה כללית?, כי אני בן 25 ואין לי מקצוע של ממש (או תואר כל שהוא) חוץ מכמה קורסים ודיפלומות, ואם היא קיימת איך אני יכול לקבל (אם בכלל) ? מודה לך

למעלה