שאלות בנושא
שלום, אני חדש בנושאחלומות צלולים, לפניי שבועיים בערך קראתי את האתר של אלון ברמן אז אני אשאל שאלות שיכולות להיות טיפשיות אבל שוב, אני לא מבין בזה ממש
טוב אז ככה אתמול ראיתי את אחד הסרטים היפים שראיתי בחיים הוא חדש קוראים לו "התחלה" ואני ממליץ עליו מאד ומוסיף שכל מי שיודע על חלומות צלולים אפילו יהנה יותר מהסרט. בכל מקרה בסרט היו המון דברים נכונים על חלומות ועם זאת נאמרו דברים שסיקרנו אותי ואני ממש מקווה שהם נכונים אבל אני לא חושב שכן.... בכל מקרה בשביל זה אני פה, לשאול אם הם נכונים. אז ככה: 1.בסרט אמרו שחמש דקות במציאות הם בעצם שעה בחלום כלומר בחלום הזמן עובר לאט יותר האם זה נכון? 2.בסרט היה דבר שנקרא חלימה משותפת שבו כלהחולמים נמצאים באותו חלום שהיה ממש כמו מציאות מדומה והם היו מודעים שהם חולמים יחד(חלוםצלול) האם באמת יש כזה דבר חלימה משותפת? ואם כן איך זה קורה? 3.בסרט קבוצת החולמים נכנסה לחלום ובתוך החלום לעוד חלום ומשם לעוד אחד... נדמה לי שהם הגיעו בסוף לחמישה הם קראו לזה "רבדים" אז השאלה היא האם יש כזה דבר? תודה לכל מי שיענה על השאלות ואני עוד יותר אשמח אם העונה יראה את הסרט לא רק למען תשובה טובה יותר והבנת השאלות אלא גם להנאתו האישית. שאלה אחרונה שלא קשורה לסרט.... האם אפשר להזדיין בחלום צלול?? אם כן זה מרגיש אמיתי לגמרי? למישהו יש ניסיון אישי? תודה
שלום, אני חדש בנושאחלומות צלולים, לפניי שבועיים בערך קראתי את האתר של אלון ברמן אז אני אשאל שאלות שיכולות להיות טיפשיות אבל שוב, אני לא מבין בזה ממש