שאלות בנושא

oro846

New member
שאלות בנושא

שלום, אני חדש בנושאחלומות צלולים, לפניי שבועיים בערך קראתי את האתר של אלון ברמן אז אני אשאל שאלות שיכולות להיות טיפשיות אבל שוב, אני לא מבין בזה ממש :) טוב אז ככה אתמול ראיתי את אחד הסרטים היפים שראיתי בחיים הוא חדש קוראים לו "התחלה" ואני ממליץ עליו מאד ומוסיף שכל מי שיודע על חלומות צלולים אפילו יהנה יותר מהסרט. בכל מקרה בסרט היו המון דברים נכונים על חלומות ועם זאת נאמרו דברים שסיקרנו אותי ואני ממש מקווה שהם נכונים אבל אני לא חושב שכן.... בכל מקרה בשביל זה אני פה, לשאול אם הם נכונים. אז ככה: 1.בסרט אמרו שחמש דקות במציאות הם בעצם שעה בחלום כלומר בחלום הזמן עובר לאט יותר האם זה נכון? 2.בסרט היה דבר שנקרא חלימה משותפת שבו כלהחולמים נמצאים באותו חלום שהיה ממש כמו מציאות מדומה והם היו מודעים שהם חולמים יחד(חלוםצלול) האם באמת יש כזה דבר חלימה משותפת? ואם כן איך זה קורה? 3.בסרט קבוצת החולמים נכנסה לחלום ובתוך החלום לעוד חלום ומשם לעוד אחד... נדמה לי שהם הגיעו בסוף לחמישה הם קראו לזה "רבדים" אז השאלה היא האם יש כזה דבר? תודה לכל מי שיענה על השאלות ואני עוד יותר אשמח אם העונה יראה את הסרט לא רק למען תשובה טובה יותר והבנת השאלות אלא גם להנאתו האישית. שאלה אחרונה שלא קשורה לסרט.... האם אפשר להזדיין בחלום צלול?? אם כן זה מרגיש אמיתי לגמרי? למישהו יש ניסיון אישי? תודה:)

makron2

New member
תודה על ההמלצה וברוך הבא...

"שחמש דקות במציאות הם בעצם שעה" - שטויות,אולי הבדל בתפיסת הזמן אבל הוא שולי. "חלימה משותפת" - למיטב נסיוני המוגבל חלום צלול הוא מרחב פנימי שמערב אך ורק את החולם,אני אישית ישמח להוכחות לכך,לתזמן ששניי אנשים שמכירים אחד את השני יחלמו חלום צלול באותו הזמן זה קשה מאוד ובנוסף יהיה קשה להוכיח את זה בגלל שיש השפעה של החולמים אחד על השני. "חלום ובתוך החלום לעוד חלום ומשם לעוד אחד.." - יש מקרים שעוברים מחלום לסצנת חלום אחרת,יש מקרים שבהם מתעוררים וממשיכים לחלום צלול באותו המקום שהתרחש החלום הקודם או יתרחש מעבר למיקום חדש,יש מקרים שיש התעוררות מדומה ורק חולמים על זה שמתעוררים. "רבדים" - למיטב ידעתי בחלום צלול יש חוקים משותפים ככה שלקרוא לזה רבדים זה קצת מוזר. "רבדים" יש ברמות הצלילות. - מצבים שבהם יש צלילות אבל היא מתבטאת בדרכים שונות. "אם כן זה מרגיש אמיתי לגמרי?" התחושה דיי דומה ומהנה אבל זה תלוי במידת הזכרון עד כמה נזכור את זה. - לפי סרט תעודי שראיתי פעם הם מדווחים שגם גבר וגם אישה נהנים בדומה למציאות מסקס חלום.

למעלה