שאלות בנושא Open Office

רענן2

New member
שאלות בנושא Open Office

זה אמנם לא ממש בנושא ניידים, אבל ראיתי שיש פה כמה חובבי אופן אופיס אז אולי תעזרו לי קצת (או שתפנו אותי למקום המתאים). אני חובב קוד פתוח והייתי מאוד רוצה להיפטר מכל תוכנות מיקרוסופט בנייד החדש שלי. עם פיירפוקס ותאנדרבירד אני עובד מזמן בהנאה מרובה. עם אופן אופיס הנסיון שלי לא היה טוב. הורדתי את הגרסה האחרונה והתקנתי. המצגות לא עבדו טוב (למשל ההנפשה) ולא הצלחתי לסדר את זה. גם מעבד התמלילים עשה לי כל מיני צרות וזיבל לי קבצים לבלי הכר. שלחתי כמה שאלות בפורומים של אופן אופיס העברי אבל לצערי - או שענו לי לאחר זמן רב או שלא ענו כלל... בקיצור - אני לא יכול להרשות לעצמי תוכנה שתפגע בקבצים של העבודה שלי והפסקתי לעבוד איתה. יש תשובות לבעיות האלו? כי אם כן - אנסה שוב.

xslf

New member
תוכל להפנות לשאלות ספציפיות?

כי בלי לדעת מה השאלות בדיוק קשה לענות אם יש פתרון או לא (אם כי מהנסיון שלי לרוב הדברים יש פתרון)

רענן2

New member
בואי נגיד ככה

אני לא נכנס לבעיות ספציפיות כי כל פעם עולה בעיה אחרת, העניין האם הפורומים פעילים או לא למקרה שיש בעיות (היחידה שענתה לי לחלק מהשאלות שם היית את, תשובות מצוינות אבל זו לא עבודה לבן אדם אחד), או האם יש מקום או מישהו שמחויב לתת תמיכה ולתקן תקלות חמורות.

יאיר B

New member
אם אתה רוצה תמיכה רשמית על התוכנה

תאלץ כנראה לשלם. בשאתה קונה תוכנה, חלק מהשתלום הולך על נושא התמיכה. בתוכנה חופשית, מה שאתה מוריד בחינם לא זכאי לתמיכה מהחברה היצרנית. לצורך זה בנו את הפורומים של התוכנות החופשיות. ידוע שיש לפעמים בעיות עם המרות מתוכנת וורד למשל, זה כי הפורמט שלהם כל הזמן משתנה ולא ממש מתועד. בעיקרון, אם אתה משתמש בתוכנה כדי לערוך קבצים ולשלוח אותם למשתמשי וורד, אם תשתמש בה. עדיין יש בעיות בהמרה. אם אתה משתמש בה רק לעצמך (כמוני למשל, שולח רק בקבצי PDF כדי שכולם יוכלו לקרא אבל לא לערוך), אופן אופיס היא פתרון מצויין. תשאל בפורום שקישרתי במסר ששלחתי לך. הפורומים הללו חיים יותר מזה של אופן אופיס העברי. אם אתה יודע טוב אנגלית, תוכל לשאול בפוורמים האמריקאים של אופן אופיס (שם יש המון אנשים).

רענן2

New member
תודה, ואגב

לא קיבלתי ממך מסר, אולי תשים כאן את הקישור?

למעלה