שאלות בנושא IIS

eMaster

New member
שאלות בנושא IIS

שלום. התקנתי VISUAL STUDIO .NET. בהתחלה הוא דרש להוסיף לו IIS, אז הוספתי. עכשיו - שאני מנסה להוסיף פרויקט חדש, אני לא מצליח.אני יודע שיש דף default שהוא אמור להראות לי, אבל הוא לא: http://localhost/ You are not authorized to view this page בכל מקרה, אני עם מערכת XP. איזה עוד הגדרות אני צריך לעשות? היוזר שלי הוא עם רשות מנהלה ורשות ליצור פרויקטיVS (יש קבוצת משתמשים כזו...) מה עוד צריך? איך מגדירים IIS? אני אוסיף שיש לי חומת מגן ZA, וחיבור התקשורת שלי הוא גם עם חומת מגן.

gilad g

New member
לא הבנתי..

איזה הודעת שגיאה אתה מקבל כשאתה מנסה לעשות מה?

פרדטור

New member
צריך להריץ aspnet_regiis

מתחת לספרייה הבאה : C:\WINNT\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322 נמצא קובץ שנקרא aspnet_regiis.exe צריך להריץ אותו מה-commandline עם הפרמטר -i מה שהוא עושה זה לרשום את הקבצים עם סיומת aspx אצל ה-iis כדי שהוא ידע לטפל בהם. הפקודה תריכה להראות כך : C:\WINNT\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\aspnet_regiis.exe -i מקווה שזה יעזור.

eMaster

New member
טוב. הסברים נוספים:

מכיוון שאני מריץ FAT32, קראתי שצריך לעשות עוד כמה דברים. עשיתי אותם, והשגיאות הפכו מ-HTTP 403 ל- HTTP 500. שאני מנסה ליצור פרויקט .NET חדש בויזואל סטודיו, בהתחלה הוא היה אומר לי שאין תמיכה בIIS ב- ASP.NET, התקנתי משהו , אולי זה סידר את זה - כי עכשיו הוא טוען גם שהשרת מחזיר שגיאת HTTP 500. סוגיה נוספת, יש לי עוד שרת בו אני יכול ליצור פרויקטי .NET, אבל הוא לא באותו דומיין שלי, הויזואל סטודיו לא מצליח להתחבר אליו, ניסיתי להוסיף שרת אבל הוא טוען שאין תמיכה בשרתים לא באותו דומיין... איך אפשר לעשות שהוא יכיר את השרת המרוחק?

eMaster

New member
לדובים ולא נעלים - לא עוזר :(

העברתי ספריה ועדיין יש לי את השגיאה של HTTP 500: There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. . . . . HTTP 500 - Internal server error Internet Explorer אני אתן קצת פרטים על המערכת שלי - FAT32,XPPRO,התקנתי גם את SLQ CE. התקנתי גם את ZOneAlarm, והחומת מגן ברירת מחדל של כרטיס הרשת גם מותקנת. אולי בעיות משתמשים ?

eMaster

New member
לא

המחשב לא נראה לי מוגדר כדומיין קונטרולר,הוא גם לא מוגדר בתוך דומיין.

eMaster

New member
נהדר... איך עושים את כל זה?

אממ... האם יהיה אפשר לדבר אם משהו ממכם באופן טלפוני ולסדר זאת אחת ולתמיד? אם כן, אנא תשאירו לי הודעה שכן (ואז אני אמסור את המספר שלי) או מספר ואני אחזור אליכם מתי שיהיה נוח. בתודה מראש. והמחשב שלי שייך לקבוצת משתמשים. ואני גם נמצא מאחורי רשת של אוניברסיטה כשלעצמה יש הרבה חומות מגן, אבל אפילו לlocalhost אני לא מצליח להגיע...

למעלה