שאלות בנוגע ל IVF

קררר

New member
שאלות בנוגע ל IVF

אחרי מספר טיפולי הזרעה שלא הצליחו אני אמורה להתחיל טיפולי IVF. מכיוון שאין לי מושג מה הולך לקרות, אשמח לכל מידע שתוכלו לתת לי הן מבחינת העניינים הרפואיים ובעיקר מבחינת הנהלים. בנוסף, השאלות שלי הן: 1. לאיזה בית חולים מומלץ ללכת והאם כמבוטחת בכללית אני יכולה ללכת לכל בי"ח (יצויין שבעלי מבוטח במכבי - יש לכך משמעות?) 2. האם העובדה שהטיפול נעשה בבי"ח מצריך גם מעקב אצל רופא מאותו בי"ח? האם אני חוזרת לרופא המטפל הרגיל או שעדיף לעבור לרופא אחר שעובד בביה"ח? תודה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. קופת חולים מפנה לבתי חולים באיזור שלך. בעקרון כל בית חולים באיזור מתאים, אלא שכל קופה מעדיפה בתי חולים מסויימים, ואם תתעקשי על בית חולים אחר תצטרכי לחכות. ברגע שאת עוברת לביתה חולים, את עוזבת אתה רופא שלך. את המעקב תעברי בבית החולים אצל הרופא או צוות הרופאים שמטפל שם. אם את נורא רוצה יש אפשרות לקחת רופא פרטי מהצוות, ואז את מקבלת מעקב צמוד יותר ולפעמים יחס נעים יותר, לא הרבה מעבר לזה. יש נשים שעושות את המעקב כולו אצל רופא פרטי- אישית אני לא ממליצה אבל אם יש לך מספיק כסף זה אפשרי. לגבי הטיפול עצמו תוכלי לקרוא כאן. תעברי גם על הודעות מהחודש האחרון. בהצלחה נועם

קררר

New member
תודה על התשובה ועוד שאלה

לאיזה בית חולים באיזור המרכז הכי כדאי להגיע?

נועם@בת

New member
המממ... ממש לא יודעת

נסי לחפש בלוחות (בסרגל הכחול למעלה) אם יש שם המלצות על בתי חולים. בגדול כל בתי החולים מומלצים פרט לבית חולים מאיר שאליו מומלץ לא להתקרב עד הלידה. נועם

טלי אבג

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif הגוף שלי התחרפן בגלל

הגזרות של ביבי. אני ביום ה- 43 ועדין לא קיבלתי מחזור. אני אחרי כדור וחצי של איקקלומין, ב- US לא כל כך הצליחו לראות מתי היה הביוץ בגלל שהזקיקים פתאום נהיו קטנים וגם הרירית לא כל כך התפתחה יפה. ביום ה- 31 למחזור (21 לביוץ המשוער) הלכתי לעשות בדיקה היה שלילי. הפרוגרסטרון היה 80 מה זה אומר? מתי היה ביוץ? למה לכל הרוחות המכשפה לא מגיעה? תודה על התגובה בימים סוערים אלו

נועם@בת

New member
יכול להיות שהאיקקלומין לא השפיע

ולא היה ביוץ. לא זוכרת מה צריכים להיות הערכים ביחידות האלה. תסתכלי על הסטנדרט שרשום ליד תוצאותה בדיקה- מה צריך להיות הערך בשלב הלוטאלי? איפה המכשפה כשצריכים אותה
. נועם

טלי אבג

New member
לא י'דעת מה זה ערך לוטאלי אבל

זה היה די באמצע הסוגריים (*******אני הייתי כאן******). וכתוב שאם זה גדול מ בערך 3 זה חיובי- (הפרוגסטרון). לצערי אין לי את הבדיקה. אז מה היה ביוץ או לא היה?

טלי אבג

New member
עזרה בבקשה, שאלה למבינות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ערך פרוגרסטרון ביום ה- 31 למחזור היה 80 (כשהערכים הלוטלים בקופה הם בין 15- ל 120). זה היה ביום ה- 21 לביוץ המשוער. (הרופא לא הצליח לאתר את היום המדויק). האם היה ביוץ
על פי הערך אפשר לדעת מתי בערך היה הביוץ
למה המכשפה לא מגיע- היום היום ה- 44 למחזור
תודה

ifat28

New member
טלי, אם פרוגסטרון כזה, אז בוודאות

שכן היה ביוץ. המחזור לא מגיע כי הפרוגסטרון עדיין גבוה, הפרוגסטרון צריך לרדת ורק אז מקבלים מחזור. במידה והמחזור לא יגיע עוד הרבה זמן, את תוכלי לקבל ארגסט, ארגסט אמור לזרז את בוא המחזור. את גם יכולה לשאול את השאלה בפורום של רופאים של וולפסון (פוריות)wwww.starmed.co.il

למעלה