שאלות בלי תשובה: באיזו מדינה נמצאת העיר אנק מורפורק?
ו ויימס New member 26/4/06 #2 תשובה פשוטה מאוד, זו עיר מדינה. עוד שאלות בלי תשובה: בני כמה כולם שם ומה לוח הזמנים של כל האירועים? וכן, אני יודעת שיש השערות באינטרנט, אבל זה לא מספק אותי.
תשובה פשוטה מאוד, זו עיר מדינה. עוד שאלות בלי תשובה: בני כמה כולם שם ומה לוח הזמנים של כל האירועים? וכן, אני יודעת שיש השערות באינטרנט, אבל זה לא מספק אותי.
מ מאגנה עז וסלוטייפ New member 27/4/06 #4 למה חוץ מלמוות ולויימס אין לאף אחד שארי משפחה ששווים משהו? אלא אם כן אתם מתעקשים להכליל את כל הנכדים והנינים של גראני.
למה חוץ מלמוות ולויימס אין לאף אחד שארי משפחה ששווים משהו? אלא אם כן אתם מתעקשים להכליל את כל הנכדים והנינים של גראני.
L lordsot New member 28/4/06 #10 נכדים?? או מי גד!!(לא זאות לא פרסומת סמויה לגבינה) מי המו זר ש...התחתן...איתה?
M Maladict New member 28/4/06 #14 אף אחד לא התחתן עם גראני למרות שרדיקולי מאוהב בה. (עוד מצעירותו). וגם אחד מקרובי המשפחה שלה היה נשיא הUU עד שהתיבה אכלה אותו. התיבה הזאת מאוד ליברלית אגב, אוכלת את כולם, ללא הבדלת גזע דם או מין.
אף אחד לא התחתן עם גראני למרות שרדיקולי מאוהב בה. (עוד מצעירותו). וגם אחד מקרובי המשפחה שלה היה נשיא הUU עד שהתיבה אכלה אותו. התיבה הזאת מאוד ליברלית אגב, אוכלת את כולם, ללא הבדלת גזע דם או מין.
B brother dooropener New member 28/4/06 #11 אמא של נובי הנכדה של גראני... שנמשיך? אשתו של הטרול... איך שקוראים לא, הם בכלל ביחד? טפיק מפירמידות: אמא, אבא אחות....
אמא של נובי הנכדה של גראני... שנמשיך? אשתו של הטרול... איך שקוראים לא, הם בכלל ביחד? טפיק מפירמידות: אמא, אבא אחות....
M Maladict New member 28/4/06 #13 לסתמרוח יש שארי משפחה נשיא האוניברסיטה הנעלמת בXXX וגם אודיסאוס של עולם הדיסק הוא קרוב משפחה שלו (לא זוכר איך קוראים לו זה מ ERIC).
לסתמרוח יש שארי משפחה נשיא האוניברסיטה הנעלמת בXXX וגם אודיסאוס של עולם הדיסק הוא קרוב משפחה שלו (לא זוכר איך קוראים לו זה מ ERIC).
M Maladict New member 28/4/06 #15 גם לוטינארי יש משפחה. וגם לAnugua, לקולון, לנאני, לגזר, לזוגפרח יש בנות, לגריבו יש מלאן תלפים ילדים, לרדיקולי יש אח. שאני אמשיך?
גם לוטינארי יש משפחה. וגם לAnugua, לקולון, לנאני, לגזר, לזוגפרח יש בנות, לגריבו יש מלאן תלפים ילדים, לרדיקולי יש אח. שאני אמשיך?
ו ויימס New member 27/4/06 #6 האם לנובי אי פעם הייתה חברה? ../images/Emo12.gif מה מכשפים לובשים מתחת לגלימות שלהם?
ו ויימס New member 30/4/06 #20 איך וטינארי מצא את הכלב שלו? אני לא ממש רואה אותו נכנס לחנות חיות מחמד...