שאלות באיסיקיו

אריה Pc

New member
שאלות באיסיקיו

יש לי המון ילדים ברשימה וכל פעם שמישהו מתחבר זה עושה לי דפיקות, וזה קורה ברציפות מרוב שיש הרבה ילדים, אז אני רוצה לדעת אם יש דרך לבטל את הדפיקות האלה כל פעם שמישהו מתחבר. ואני רוצה להשאיר את הדפיקות רק על ילדים ספציפיים. ---------------------------- איך אני יכול לדעת מי מהרשימה שלי לא התחבר הרבה זמן כדי למחוק אותו? ---------------------------- האם ניתן לעשות צפצוף מיוחד חד פעמי על מישהו שמתי שהוא מחובר זה עושה לי את הצפצפוף? לדוגמא אם יש מישהו שיש לי משהו חשוב להגיד לו, אז אני לא אבדוק כל שנייה אם הוא מחובר, אני רוצה שמתי שהוא יהיה מחובר זה יעשה לי צליל מיוחד וכך אני אדע שהוא מחובר, יש דרך? ---------------------------- ודבר אחרון - האם יש תוכנה שמראה לי אם מישהו שמשחק אותה מנותק אבל הוא למעשה במצב Invisible, אז האם יש תוכנה שאני מכניס את המספר שלו והיא מראה לי האם הוא באמת מנותק או מחובר?

Ancient

New member
תגובה.

לגבי האי סי קיו - אתה יכול לקבוע שלמשתמש מסוים, לא יהיו צלילים *בכלל* אצלך, או צלילים ספציפיים: ``השחר`` את המשתמש -> לחצן ימני -> Alert/accepts mode -> לחצן setup personal user sounds, או לסמן את התיבה שמעל לחצן זה, כדי לבטל בכלל את הצלילים למשתמש. שים לב - אתה יכול להקליט בקול שלך את השם ``ענבל``, ולהגדיר לו שמתי שהמשתמשת ענבל התחברה, הוא יאמר לך ``הודעה מ ``ענבל``, או `` קובץ מ ``ענבל``, וכך הלאה. אפשרות חכמה, אם אתה אוהב לשמוע את הקול שלך. בהצלחה!

למעלה