שאלות ( - אני בת 11)

sabara

New member
שאלות ( - אני בת 11)

רק מאתמול אני ידעתי שלחלום צלול קוראים חלום צלול.. יש לי כמה שאלות: 1)ברוב החלומות שאני חולמת אני מגלה מהר מאוד שזה חלום ואז אני עושה מה שבא לי אבל אם נגיד אני מנסה לעוף אז זה לא מצליח לי או לשנות דברים שלא עושים בעולם האמיתי (נגיד לעוף אני לא מצליחה (כי זה לא אמיתי) וללכת כן (שזה אמיתי)) איך אני יכולה לשנות גם את הדברים האלה? 2) מה זה בדיקת מציאות ואיך עושים אותה? 3) איך אני יכולה לגרום לכך שיהיו לי חלומות צלולים? 4) אני מאוד רוצה לחלום חלומות צלולים אבל האם זה לא מסוכן לי וכדאי לי להמשיך לחלום אותם בכוונה (זאת אומרת לא שבמקרה אני חולמת חלום ואז אני מגלה שהוא חלום וגורמת לו להיות צלול אלה בכוונה להתחיל לחלום חלומות צלולים) ?

uzihen

New member
אני מאמין שאת אדם אחראי

חשוב שתבחרי בצורה אחראית להכנס לזה, אז תקראי הרבה חומר על כך והכי חשוב זה שלא יקרה לך מצב במציאות האמיתית שתחשבי שאת חולמת כי קרו מקרים לא נעימים שקראתי עליהם, ובשביל זה חשוב לעשות בדיקת מציאות הכי טוב תכנסי לאתר של אלון http://planet.nana.co.il/lucidity/ שם תמצאי את התשובות ועוד ...

Bluescale

New member
ממממ...

שאלות שצצות כבר מספר רב של פעמים. חלום צלול הוא לא מסוכן ולא מהווה שום סיכון אפשרי לאדם מן המנין. בדיקות מציאות נועדו לבדוק בזמן חלום שאת חולמת ולא ההפך אבל מתרגלים אותם במהלך היום. בשביל להגביר שליטה ישנם המון טכניקות השאלה מה את עושה כדי לנסות לעוף?

sabara

New member
תודה רבה!!!

עזרת לי מאוד! נ.ב אני כל הזמן עושה בדיקות מציאות וגם אין מצב שאני אקפוץ מחלונות... עדיף להתחיל לעוף לפני שקופצים! נ.ב.ב היום חלמתי חלום צלול

למעלה