שאלותת דחופות!!!

שאלותת דחופות!!!

1.למה חייבים ללכת לבית ספר??? 2.ולמה יש ילדים שלומדים בבית??? 3.וזה נכון שאם מישהו לא הולך לבית ספר ההורים שלו יכולים ללכת לכלא???

לשאלה הראשונה - התשובה כי זה

החוק שמחייב. לשאלתך השניה - כי ישנה אפשרות ללמוד בבית. לשאלתך השלישית - הורים יכולים להחליט שילדם ילמד בבית אך הם צריכים להוכיח יכולת שאחד ההורים יכול להישאר בבית לשם כך (או עובד מהבית) וכן את היכולת ללמד את הילד. זה נקרא home schooling

תודה...ועוד משהו..

ואם נגיד אני לא רוצה ללמוד בבית אי אפשר????? ומה קורה להורים אם הילד שלהם לא הולך ללמוד?????

מלאכית

חוק חינוך בארץ,מחייב ילדים עד גיל 16 להתייצב בבית הספר. ברגע שהילד עד גיל זה ,לא מתייצב בצורה סדירה במסגרת החינוכית אליה הוא שייך ,יועצת בית הספר בתוקף תפקידה מערבת את הקב"ס-קצין ביקור סדיר בבתי הספר. קב"ס-מתפקידו לבקר בבית הנער/ה ולשוחח עם ההורים על הנושא. וכן, אנחנו ההורים אחראים עליכם ,כי בגיל הזה,אתם עדיין נחשבים קטינים בעיני החוק ולא ברי שיפוט. וסתם שאלה,למה לא ללמוד בבית הספר?

למה לא?? למה כן??

למה לא????????? 1.לימודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאוגרפיה,היסטוריה,מטמתיקה,ספרות וכו' למי יש כוח לכל השטויות האלה???????? 2.לקום ב-6 בבוקר קצת מטורף!!!! 3.בנוסף לכל שיש ילדים ששונאים ת'בית ספר[כמוני} גם יש להם חובות להכין שיעורי בית!!!! 4.לא מספיק שאנחנו לומדים עד 15:10 גם צריך לבוא לאירועים בביה"ס אחרי הצהרים!! למה כן??? אין תשובות!!!!!!!!!!!

האא וגם...

אולי אנחנו קטינים וכו'...... אבל יותר עדיף לעבוד במקום ללמוד..!! אתם מרוויחים כסף....מה אנחנו מרוויחים???? זה מאוד קשה לסבול 8 שעות בשיעמום!!

ענבלל15

New member
פריקת תסכול

חשוב בכל מצב, ובכל מקום. בכל אופן- תאמיני לי שעדיף להיות תלמיד מאשר עובד. מניסיון.

blue skies

New member
כי בלי לפחות 12 שנות לימוד

כמעט באף מקום לא יסתכלו ויקבלו את קורות החיים שלך וכשתהיה בוגרת יותר ותביאי כמה שזה כן חשוב ומשנה אפילו רק בשביל הקורות חיים תצטרכי לשלם הרבה מאוד כסף ולעבוד הרבה יותר קשה בשביל להשלים את כל מה שפספספת אלו החיים לפעמים צריך לעשות דברים שלא אוהבים רוב התלמידים לא אוהבים ללמוד ולא אוהבים שעורי בית גם אני לא סבלתי את זה וגם לי היו מורות קשות והיו ימים שהייתי מסיימת אחרי 4 מ7 וחצי בבוקר וזה היה סיוט!!! אבל אין מה לעשות אולי היום את לא רואה את היתרונות של זה אבל אין מה לעשות זה חלק מהחיים וגם אם לא מתאים לך זה חוק בהצלחה וקחי את זה בקלות!

ru999

New member
חייבים ללכת לבית הספר

נכון שכרגע זה מיאש ללכת לבית הספר אני כסבתא ובעלת נסיון רב יכולה להגיד שיום אחד לא תצטערי ותודי לכל מי שלחץ שתלכי ללמוד.

למעלה