שאלותתת...:)

אביבוש7

New member
שאלותתת...:)

ממ עברתי טסט ביום רביעי..טסט שני למי שמתעניין! היה לי את הטסט הכי פשוט שיכול להיות...טסט של משו כמו 10 דקות ללא חניות וללא שומדבר...שמאלה ימינה ישר...חח אבל העיקר עברתי! טוב עכשיו יש לי כמה שאלות... 1. מה קורה עכשיו עם הביטוח לרכב? כל מה שקשור אשמח לדעת. 2. מתי אני אקבל את הרישיון הזמני? שבוע טוב אנשיםםם!!

lsd600

New member
מה את מתגאה בזה?

עוד 10 דקות של טסט, היית נכשלת בטוח.. מישהו היה חותך אותך והיית נבהלת ומתאבנת מרוב לחץ כי את בסה"כ כמה שעות על הכביש ואין לך ניסיון, הבוחן היה בולם והופה, נדפקת... לפעמים הבאות, תבדקי שהמורה לא משלם לבוחן.... 1. ביטוח יקר. תשאלי את אבא. 2. מחר.

מתן1002

New member
למה אתה מסיק מזה שהיא מתגאה?

סה''כ היא סיפרה שעברה טסט והיא שמחה למה באמת לבאס.. תלמד לפרגן ..

lsd600

New member
חחחחחחחחח

מזל טוב מתוקה.... ילדה גדולה, הההא?? תהני מהרישיון...

aviGODFATHER

New member
מה נסגר?

מאיפה אתה יודע שהיא הייתה נכשלת אם הטסט היה יותר ארוך?

אביבוש7

New member
מממ...

10 דקות או לא 10 דקות..מי שיודע לנהוג עובר! ואני ממש לא מתגאה בזה..אני סה"כ סיפרתי ושיתפתי אתכם! ואתה יודע מה? יש במה להתגאות אבל לא עשיתי זאת! בכל מקרה תודה!

buda11

New member
אממ

קודם כול מזל"ט וגם ללי היה טסט של 10 דקות ..ברגע שהבחון רואה שיש שליטה טובה ברכב נותן זכות קדימה וכו הוא מקבל רושם על הנבחן. בנוסף יש לו עוד תלמיד לבחון ככה שלא לכולם הוא מבצע חניה. ולשאלה- *נהג חדש צריך ביטוח "נהג חדש" עד כמה שאני יודע אסור לנהוג ברכב לאא ביטוח. *הרשיון הזמני צריך להגיע בתוך כמה ימים לבבית שלך.. בטוח יום ראושן כנראה..

אביבוש7

New member
:)

בקשר לחנייה..אז ממ הנבחן שהיה איתי גם עבר... וגם לו הטסטר לא עשה חניה... הטסטר ראה שיש שליטה בהכל אז זרם עם זה! ותודה על הכל מאמי :)

buda11

New member
אחחללה :)

בטסט שלי לנבנת הוא עשה חניה והטסט שלה היה ארוך יותר אבל שלי היה ממש קצר רק לחזור למשרד הרישוי.

אביבוש7

New member
הכי חשוב לעבור! :)

ויותר חשוב זה..בכביש להיות חכם ולא להיות צודק! שיהיה בהצלחה לכולםםםם! שאלה נוספתת.. בקשר לביטוח חובה מקיף ונהג חדש וכן הלאה... מותר לי לנהוג על כל רכב? נגיד ויש לנו רכב יש ביטוח חובה ומקיף...מותר לי לנהוג עליו??כמובן שעם מלווה.. מה צריך לעשות??... אני פשוט לא סוגרה על כל האפשרויות...אז העדפתי לשאול! תודה!

buda11

New member
את צריכה

ביטול נהג צעיר בנוסף על כול הביטוחים. עד כמה שידידי ירון בר אמר לי אסור לנהוג על רכב ללא ביטוח צעיר

למעלה