שאלותתתת

שאלותתתת

1. מה הדבר הכי ממזרי שעשיתם בפעם האחרונה? 2. מה אתם עושים ביום העצמאות? 3. עם מי אתם הולכים ביום העצמאות? 4. מה אתם עושים עכשיו? 5. מי הכי קרצייה בפורום? 6. מי הכי מצחיק בפורום? 7. מי הכי מושגע בפורום? 8. מי הכי שקרן בפורום? 9. אל מי בפורום הכי התחברתם? 10. עם מי נפגשתם מהפורום? 11. כמה פעמים עם כל אחד? 12. משעמם לכם? 13. משעמם לי, בא לכם אולי לבוא איתי ולהציק לשכנים? 14. איזה חג אתם הכי אוהבים? 15. ספרו מה אתם חושבים על כל אחד ואחד מהפורום! 16. עשיתם משהו שאף אחד לא ישכח אותו? מתי? ולמה? 17. נכון במבה זה טעים? 18. מה אתם הכי רוצים עכשיו? 19. מה עשיתם ביום השואה ז"א מה עשיתם כדי לזכור ולא לשכוח את ששת המליון? 20. מה אתם חושבים עליי? זהו נגמר השאלוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

עונה....... חיחיחעחעחיחיח

1. מה הדבר הכי ממזרי שעשיתם בפעם האחרונה? אני מתכננת עכשיו משו על ההורים! אבל שששששששששששששששששש זה סוד! 2. מה אתם עושים ביום העצמאות? או שאני נוסעת לעיר או שאני הולכת להופעה של דיימונד'ז (זה תלוי אם התוכנית שלי תצליח......) 3. עם מי אתם הולכים ביום העצמאות? זה תלוי כי אם אמני הולכת לעיר אז זה עם כל החבר'ה ואם אני נוסעת להופעה אז זה עם מעין 4. מה אתם עושים עכשיו? אוכלת קורנפלקס..... 5. מי הכי קרצייה בפורום? אני 6. מי הכי מצחיק בפורום? כולם 7. מי הכי מושגע בפורום? לא דעת 8. מי הכי שקרן בפורום? לא דעת 9. אל מי בפורום הכי התחברתם? דור, טל, מעין, ליטל, אורטל, שמוליק..... כולם! 10. עם מי נפגשתם מהפורום? דור, טל, מעין, ליטל, אורטל, שמוליק, אריאל, נטלי, קובי 11. כמה פעמים עם כל אחד? עם טל 15 עם דור פעמיים ועם כל השאר רק פעם אחת..... 12. משעמם לכם? מ-א-ו-דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!! 13. משעמם לי, בא לכם אולי לבוא איתי ולהציק לשכנים? בטח!!!!!! אני אשמח! 14. איזה חג אתם הכי אוהבים? ממממממממממממממממממממממממ חנוכה! 15. ספרו מה אתם חושבים על כל אחד ואחד מהפורום! מעין- הכי מתוקה שאפשר והכי מאמי ואני חולה עלייך!!!!!! טל- אנחנו נפגשות הרבה חחחחחח וכל הזמן עושות שטויות וזה כייף חחחחחח דור- מתה עליךךךךךךךךך דור היא הכי מושלמת שבעולםםםםםםםםםם ליטל- אומנם קצת נמוכה חחחחחחחחחחחחחחחח אבל מזה מותק וממש ממש מקסימה! אורטל- ממש ממש חמודה וכייף לדבר איתך! שמוליק- דרדסיתתתת טוב יש לך הרבה שמות אצלי! וכנראה כבר סיפרו לך כמה דברים כי אמרתי כל הזמן שאתה מפלצת ואתה סנוב, אבל אחרי שנפגשנו גליתי שאתה מזה מתוקקקקקק אריאל- אני לא כ"כ מכירה אותך אבל אתה נחמד כריס- לא יצא לי לדבר איתך....... וזה כל מה שעולה לי בראש עכשיו........ מי ששכחתי אז שיגיד לי! 16. עשיתם משהו שאף אחד לא ישכח אותו? מתי? ולמה? כן ואני לא רוצה לפרט על העניין! 17. נכון במבה זה טעים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 18. מה אתם הכי רוצים עכשיו? אני רוצה: מוגלי, הלוי, סקעת, במבה, ועוד הרבה דברים..... 19. מה עשיתם ביום השואה ז"א מה עשיתם כדי לזכור ולא לשכוח את ששת המליון? השתתפתי בטקס של המושב, והלכתי לטקס שהיה בבצפר! 20. מה אתם חושבים עליי? שאני מכוערת, מפגרת, סטומה, קרצייה, אקיצר סתם ילדה גבוהה ואין כלום יותר מזה...................... וזהו גמרתי לענות כעל השאלות........ זהו נגמר השאלוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

CrAzY4uMJJ

New member
שלייי...

1. מה הדבר הכי ממזרי שעשיתם בפעם האחרונה?ממ..לא עשיתי..למה להיות רעה?! 2. מה אתם עושים ביום העצמאות?לידעת נראה כבר.. 3. עם מי אתם הולכים ביום העצמאות?חבר שילי כנראה..נראה. 4. מה אתם עושים עכשיו?עונים על השאלות.. 5. מי הכי קרצייה בפורום?אף אחד. 6. מי הכי מצחיק בפורום?שבובבב ואריאלייי!!!
7. מי הכי מושגע בפורום?את.חחעעע 8. מי הכי שקרן בפורום?אין שקרנים עד כמה שאני מכירה אותכם
9. אל מי בפורום הכי התחברתם?אריאלי שבוב ואורטלי..את הבובים הכרתי מלפני ובגלל שבוב נכנסתי לפה
10. עם מי נפגשתם מהפורום?מממממ מי שהיה במפגש..*בבית של אריאלי*..אני מזכירה..זה לא היה אמור להיות מפגש!!!!!! 11. כמה פעמים עם כל אחד?עם אריאלי שבוב ואורטלי כמה פעמים..עם אורטלי..ממ..3 פעמים ועם אריאלי ושבוב לזוכרת..דיי הרבה לא בובים?? 12. משעמם לכם?לא. 13. משעמם לי, בא לכם אולי לבוא איתי ולהציק לשכנים?יאללללללללההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!
14. איזה חג אתם הכי אוהבים?שאבועות(במבטא של אריאלי...חחחחחעעעעע) 15. ספרו מה אתם חושבים על כל אחד ואחד מהפורום!מממ אני לא מכירה את כולם אבל על מי שאני מכירה הנה... בובים:אריאלי-בין האנשים הכי יפים בעולםםםםםםם!!!!!!!יפיוףףףףףףףף!!!!!
כפרררררררעלייך!!!
שבוב:מושלם שכמותךךךךךךך!!!!!!!!!יאפיוףףףףףףף!!!!!!!!
אורטלי:כוסיתתתתתתת!!!!!!!חעעעע מתוקעעעעעעע(במבטע של שירלי-שי כפרעליווו!!!חחחחעעע)
קרן:משוגעתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!חחחחחחחעעעעעעע מתוקעעעעעעעע חולעלייייייך!!!!
טלוש:מתוקעעעעעעעעעעע כפרעעעעעעעלייךךךך!!!!!!!
דורוש:לא ראיתי אותך אבל את מתוקעעעעעעעעע!!!!!!!!!מממממממממממממממממממממממממממממממממממתתתתתתתתתתעלייךךךךךךך!!!!!!
מעיינוש:משוגעתתתת!!!!!חחחעעעע חולעלייך!!
קובי:שרוטטטטטטטטט!!!!!!!חחחחעעעעעע כפרעלייך!!! כריס:נשמע חמוד...אבל לא יצא לנו לדבר.. נאווה:חמודהה!!!אבל בקושי דיברנו כדי שאני אביא דעה.. 16. עשיתם משהו שאף אחד לא ישכח אותו? מתי? ולמה?ה"נירוונה" על היד..ואל תשאלו למה..עשו לי את זה שנה שעברה.. 17. נכון במבה זה טעים?במבה זה החטיף הכי טעים שיש!!!!!!!! 18. מה אתם הכי רוצים עכשיו?במבה
19. מה עשיתם ביום השואה ז"א מה עשיתם כדי לזכור ולא לשכוח את ששת המליון?ראיתי סרטים..דיברתי על זה..בכיתי הרבה..בטקס של הביצפר..רק מסיפורים..ושירים..ובסרטים..והחלטתי שאני נועת שנה הבאה עם המשלחת לפולין... 20. מה אתם חושבים עליי?שאת משוגעת ומתוקעע ואני חולעלייך!!

עונההההה

. מה הדבר הכי ממזרי שעשיתם בפעם האחרונה? אווו הרבה לא כדאי לכם לדעת..באמתת.. 2. מה אתם עושים ביום העצמאות?רואה את דיימנדז והולכים לדודים שלי כנראהה 3. עם מי אתם הולכים ביום העצמאות?עם קרן? 4. מה אתם עושים עכשיו?מתכתבת עם חברה שלי וקרן ועונה על השאלות האלו.. 5. מי הכי קרצייה בפורום?אין מישהו כזה.. 6. מי הכי מצחיק בפורום?קרןןן ושמול 7. מי הכי מושגע בפורום?טל 8. מי הכי שקרן בפורום?אין מישהו כזה לפי מה שאני מכירה:p 9. אל מי בפורום הכי התחברתם?אל כולםם 10. עם מי נפגשתם מהפורום? עם כל אלו שהיו בבית של אריאל חחח 11. כמה פעמים עם כל אחד?פעם אחת 12. משעמם לכם?קצתת 13. משעמם לי, בא לכם אולי לבוא איתי ולהציק לשכנים?יאלה בואייייי 14. איזה חג אתם הכי אוהבים?מממ פסח כי יש את החופש הכי ארוך חח 15. ספרו מה אתם חושבים על כל אחד ואחד מהפורום! אוקי- שמוליק-אם אני יתחיל אני לא יסיים.. אז כמה דברים:
מושלםם
והכי מדהים שישש!!
קרן-מתוקה,חמודה חולה עליייךךך הכי בעולםם!!
טל-מאמייי שרופה על הילדה הזאתתת
דור-חולהה עלייךךךך
ילדה קרועה!!
אורטל-מדהימה!!! חולה עלייךך
ליטל-יפיופה אמרתי לך כבר שאת מושלמתת?!
אריאל-ממ בקושי שדיברנו חחח אבל בנאדם מדהיםם נאווה-חמודה מאודד קובי-קרועעע עלק שיחות לילות חחחחחחחחח
כריס-לא דיברתי איתך בקושי..אבל אתה נשמע חמוד מאוד! 16. עשיתם משהו שאף אחד לא ישכח אותו? מתי? ולמה? הרבה פעמים לא זוכרת כבר.. 17. נכון במבה זה טעים?נכוןן וקרן לא באותו הרגע שהבאת לי:p 18. מה אתם הכי רוצים עכשיו? 19. מה עשיתם ביום השואה ז"א מה עשיתם כדי לזכור ולא לשכוח את ששת המליון? נשארתי בבית..אבל ראיתי הרבה תוכניות בקשר לשואה 20. מה אתם חושבים עליי?שאת מדהימה ומושלמת!!!!

שליי

1. מה הדבר הכי ממזרי שעשיתם בפעם האחרונה? אי אפשר לספור =] אבל זה משהו שקרה אתמול דפקתי פטישים על הרגל כדי שהיא תתנפח שאני אוכל להשאר בבית ולעשות את הפליירים 2. מה אתם עושים ביום העצמאות? הופעה של דיימנדז!! 3. עם מי אתם הולכים ביום העצמאות? מעין הדר ואולי קרן 4. מה אתם עושים עכשיו? צועקים "אייה" בכל הבית שיעני כואבת לי הרגל כי נקעתי אותה כן בטח 5. מי הכי קרצייה בפורום? קרן (חחחחחחחחחחחחחחחח סתםםם) 6. מי הכי מצחיק בפורום? לאדעת שמול 7. מי הכי מושגע בפורום? מעין דעע 8. מי הכי שקרן בפורום? גם לא יודעת 9. אל מי בפורום הכי התחברתם? אל כולםם =] 10. עם מי נפגשתם מהפורום? עם כולם =] 11. כמה פעמים עם כל אחד? עם קרן 14 נראה לי אנלא סופרת קרן הספרנית בד"כ ועם מעין 1 ודור 2 ושמול 2 ואריאל 1 וליטל ואורטל 1 ולאדעת עם עוד 12. משעמם לכם? מאוד 13. משעמם לי, בא לכם אולי לבוא איתי ולהציק לשכנים? בואיייייייי 14. איזה חג אתם הכי אוהבים? פסח 15. ספרו מה אתם חושבים על כל אחד ואחד מהפורום! אין לי כח יש כלכך הרבה ילדים אבל אני מתה על כוווווווווווווווווווווולםםם כולם מושלמים!! 16. עשיתם משהו שאף אחד לא ישכח אותו? מתי? ולמה? מממ הולכת לעשות.. מי שיודע יודע.. ואתמול גם!!! נתתי לאמא שלי חצי כוס חד פעמית של קולה מהפחית שלי
זה מלאאאאאאאאאא 17. נכון במבה זה טעים? עוד פעם? 18. מה אתם הכי רוצים עכשיו? הילההההההההההההההההה 19. מה עשיתם ביום השואה ז"א מה עשיתם כדי לזכור ולא לשכוח את ששת המליון? ראיתי סרט? האי ברחוב הציפורים סרט ממש יפה 20. מה אתם חושבים עליי? חמודע לא יותר מזה.. חחחחחחחחחחח סתםםםם מאמי עליך!!!

האמת שזה שאלון טיפה מוזר אבל נענה

1. מה הדבר הכי ממזרי שעשיתם בפעם האחרונה?ממ יש הרבה..2. מה אתם עושים ביום העצמאות? יוצא משתגע נהנה עוד כמה דברים שלא נפרט 3. עם מי אתם הולכים ביום העצמאות? חברים כנראה ..4. מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון ואוכל5. מי הכי קרצייה בפורום? אני לא חושב שיש כזה6. מי הכי מצחיק בפורום? או יש הרבההההה7. מי הכי מושגע בפורום? שמוליק ליטל אורטל מעיין קרן ועוד מלא 8. מי הכי שקרן בפורום? אני לא חושב שיש כזה..9. אל מי בפורום הכי התחברתם?ממ שמול ליטל אורטל קובי10. עם מי נפגשתם מהפורום?וואו מממ שמול קובי ליטל אורטל מעיין קרן טל דור ממ ולא זוכר עוד...11. כמה פעמים עם כל אחד? אין לי שמץ חחחח12. משעמם לכם? לא 13. משעמם לי, בא לכם אולי לבוא איתי ולהציק לשכנים? חחח בכיףףף14. איזה חג אתם הכי אוהבים? פורים חנוכה פסח15. ספרו מה אתם חושבים על כל אחד ואחד מהפורום! יוווו אני יוותרר חחח16. עשיתם משהו שאף אחד לא ישכח אותו? מתי? ולמה?ההממממ יש אבל לא עולה משהו עכשיו 17. נכון במבה זה טעים? ברור היום אכלתי18. מה אתם הכי רוצים עכשיו?לטוס לברזיל חחחח19. מה עשיתם ביום השואה ז"א מה עשיתם כדי לזכור ולא לשכוח את ששת המליון? הייתי בבית צפר היה לנו טקס מדהיםם וראיתי סרט מאוד קשה20. מה אתם חושבים עליי?שאת ילה מאוד מיוחדת וחמודה

../images/Emo26.gifשלייייי../images/Emo36.gif

1. מה הדבר הכי ממזרי שעשיתם בפעם האחרונה?אממ..תחמנתי את המורה כדי שתתן לי לתקן את התשובות בבמבחן-וחברה שלי אומרת לי את התשובות מהספר
2. מה אתם עושים ביום העצמאות? אממ..אני הולכת למסיבה אחת ולמסיבה העירונית שיש בעיר למרות שיהיה משעמם (מה יותר משעמם מחיים משה,ושורטי וביגי!?) 3. עם מי אתם הולכים ביום העצמאות? עם חברות שלי... אופקורסססססססס 4. מה אתם עושים עכשיו?עכשיו?! אממ..שומעת מוזיקה..
5. מי הכי קרצייה בפורום?נמנעת... 6. מי הכי מצחיק בפורום?אתת
7. מי הכי מושגע בפורום?כנ"ל 8. מי הכי שקרן בפורום?נמנעת... 9. אל מי בפורום הכי התחברתם?אל כולם...אבל בעיקר אל מעיין
10. עם מי נפגשתם מהפורום?אפחד..
בעצם עמדתי להיפגש איתך..זוכרת?! 11. כמה פעמים עם כל אחד?---- 12. משעמם לכם?בטירוףףףףף
13. משעמם לי, בא לכם אולי לבוא איתי ולהציק לשכנים?סבבה!!! 14. איזה חג אתם הכי אוהבים?אממ..ראש השנה!!! 15. ספרו מה אתם חושבים על כל אחד ואחד מהפורום!אאין לי כוח לפרט אבל אני אגיד שכולכם מושלמים ומדהימים אחד אחד!!! 16. עשיתם משהו שאף אחד לא ישכח אותו? מתי? ולמה?משהו שאף אחד לא יישכח אותו.. נפלתי מהגג של הבניין שלי,ונאזתי בחלון של השכנים..והגיעו מכבי אש והיה לאגן... חחח 17. נכון במבה זה טעים? מאודדדדדד 18. מה אתם הכי רוצים עכשיו?אממ..סמי בכיכר...יאמיי 19. מה עשיתם ביום השואה ז"א מה עשיתם כדי לזכור ולא לשכוח את ששת המליון?-שמעתי מוזיקה,זה מה שמרגיע אותי גורם לי לשכוח מהמציאות... 20. מה אתם חושבים עליי?שאת ילדה פשוט פשוט פשוט... נחמדה!

למעלה