שאלותיי אליכם:

X Slider

New member
שאלותיי אליכם:

1. האם MTV יחזיר לשידור את וידאו קלאש ואת קצר וקולע?
2. מה לעזהזהזהזזאל השיר החדש של ביונסה?
3. בקי מנחה עוד תכניות חוץ מדאנספלור צ'ארט? תודה

yanivtr

New member
מה?

בקי מעצבנת. בטוח היא שכבבה כבר עם כל ההנהלה באמ.טי.וי תסלחו על על ההתבטאות, אבל היו מועמדים הרבה יותר מוכשרים וטובים ממנה. היא עכשיו עוד מגישה משעממת חסרת טאקט, שקוראת כמו בובה את הטקסט שאומרים לה להגיד, מבלי לעשות את ההנחיה של התוכנית קצת יותר מעניינת. בקיצור-
גדול!

yanivtr

New member
היא שם רק בגלל המבטא

והיופי שלה (כמו שאריה אמר) תסכימו איתי שאמ.טי.וי זה ערוץ משעמם. חוץ מהקליפים אין בו שום דבר מעניין, כל התוכניותשלהם משעממות, המנחים גם משעממים. אין שום תוכנית שממש כיף לראות. הסיבה היחידה שאני רואה תוכניות זה רק בשביל הסלבריטיז. פעם כשעדן הייתה היה שמח, היה כיף לראות תוכניות, היה בלאגן. וציפיתי שיביאו ישראלי שגם יעשה ככה בערוץ ואני התאכזבתי, ובגדול!

Im The Sun

New member
היא ממש מ-ש-ע-מ-מ-ת.

היא סתם קוראת מתוך המסך או מכרטיסיה, היא לא מגניבה כזאת כמו עדן (המלכה). היאלא עושה שמח ולא אומרת דברים מצחיקים או איזה שלום יזראל כמו שעדן הייתה אומרת כל פעם! היא פשווווווט מזעזעת בתור מנחה. גם הכושית לא מצחיקה כל כך וגם היא דיי משעממת, אני אוהב את ג'ואן, היא המלכה היורשת של עדן.

i love gina

New member
נכון!!!!!! ג'ואן הייתה גם כן גדולה.

אבל גם היא לא הייתה משהו בהתחלה..... רק אח"כ היא הייתה עושה שטויות ומשתגעת.... אז אני נותן זמן לבקי, אולי זה גם יקרה מתישהו? הלוואי.....

X Slider

New member
היא עד כדי כך גרועה?

עדו לא יצא לי לראות אותה..
(למזלי?)

ננסה..

1. וידאו קלאש זה רק ניראלי במקרר והוא חוזר בספטמבר.. בתחילתו... 2. לא יודעת.. אבל היתה על זה שיחה... אנשים יענו לך על זה בטוח 3. כן... אבל בסופי שבוע המנחים משתנים...כאילו... בתוכניות של סוף הסופשבוע.. כמו שהפעם זה היה פסיבלים... והשבוע ניראלי היא הנחתה...

i love gina

New member
כן, גם לדעתי היא יצאה אכזבה....

למרות שהיא מהממת......
טוב.. מה קשור, לא קשור... סתם הערת שוליים....ידעתם שהיא בכלל הייתה אמורה להיות ליה במשחק החיים??? ולעדן הרי סיכמנו שאין תחליף , אז למה לטפח ציפיות מאחרים?

למעלה