שאלונת...

Maaamo

New member
שאלונת...

הייתי במיונים להדרכת יח"ש לפני שבועיים ויש סיכוי די טוב שעברתי.. אבל אני אדע רק עוד איזה חודש... הקטע הוא שאני ממש ממש רוצה להיות משקי"ת ת"ש, ובחרתי את זה במנילה, אבל לא קיבלתי זימון לזה אלא להדרכת יח"ש ודובר צה"ל.. אני בטוחה שיש לי את הנתונים למשקי"ת ת"ש, השאלה היא האם יש לי סיכוי עוד לקבל מיון לזה? בין אם התקבלתי ליח"ש או לא... ומה אני יכולה לעשות כדי לגרום שישלחו לי זימון ?

lur

New member
יש סיכוי רק במידה ולא התקבלת להדרכת

יח"ש. כל עוד התקבלת לתפקיד, אין אפשרות לחתום ויתור. במידה ואכן לא עברת, על-מנת להגדיל את הסיכויים שישלחו לך זימון למש"קית ת"ש כדאי לשלוח פקס ללשכת הגיוס

Maaamo

New member
אבללל...

התמיינתי להדרכת יח"ש רק בגלל שזה הזימון שקיבלתי, ולא יכולתי לדעת אם אקבל גם זימון למשקי"ת ת"ש- אבל אני מעדיפה משקי"ת ת"ש! אין לי סיכוי?

purple rose

New member
האמת שאני לא ממש בטוחה...

יכול להיות שאם התקבלת את יכולה לחתום ויתור אז צריכה לברר את זה. אני יודעת שיש אפשרות להתמיין לשני דברים במקביל... אבל אני אל יודעת מה קורה במידה והתקבלת לתפקיד אחד ואת רוצה להתמיין לאחר-אני חושבת שזה לא אפשרי אבל אולי כדאי לך לבדוק את זה. חוץ מיזה שאם כבר את יכולה לחתום ויתור אז זה רק לפני שאת מקבלת זימון כי אם לא חתמת מבחינת הלשכת גיוס יש לך תפקיד והם לא שולחים לך יוצתר מיונים. ככה שאת צריכה לחתום ויתור בלי לדעת אם תקבלי מיון או אם בכלל תעברי אותי. אם לא התקבלת לתפקיד יש סיוכי שישלחו לל מיון למשקית ת"ש... חכי תראי את התוצאות ואז תתעזקי אם זה. אם לא עברת פשוט תשלחי ללשכת גיוס פקס ותבקשי שוב מיונים למשקית ת"ש... יש מיונים עד אוגוסט אם אני לא טועה.

למעלה