שאלונת..

dalida1988

New member
שאלונת..

בן דוד שלי אמור להתגייס במרץ.. ושמו אותו ביום השלמות הקטע שיש לו פרופיל 97 אבל הוא ממש ממש לא רוצה קרבי.. ואין לו על מה להוריד פרופיל.. אבל הוא פשוט חכם באמת!! הוא מסוג האנשים שצה"ל צריך לנצל תמוח ולא תכוח שלו..כי זה יהיה בזבוז וגם ישבור את הבן אדם...חבל לא כולם בנוים לקרבי.! אז מה אפשר לעשות?.. תודה למי שעונה בבקשה תתיחסו לשאלה שלי..כי זה די חשוב

RedGrass1

New member
מרץ הזה?

או מרץ 08? חכם לא חכם, לצבא יש דרך משלו לקבוע את קבוצת איכות של האנשים שלו, אם יש לו קבא גבוה, שלא מהכרך מעיד על חוכמה, הוא יכול להתמיין למודיעין. יש לו גם אפשרוית של קצונה יעודית, עתודה או קדץ נהיגה. אם הוא מתגייס במרץ הקרוב הוא נזכר די מאוחר עם במרץ 08 שווה לישלוח מכתבים למודיעין עם בקשות למיון, קצונה יעודית הוא יקבל במנילה הקרבית עם יש לו קבא מתאים. נהיגה ממש לא ממולץ. עתודה גם מקבא 52, גם לא הכי מממולץ.

dalida1988

New member
כן מרץ הזה..

נהיגה לא נראה לי ממש מומלץ.. אבל אני אגיד לו בקשר למודיעין.. למרות שנראה לי שיש לו פרופיל יותר מדיי גבוה בשביל זה... תודה..

RedGrass1

New member
אין דבר כזה

אפשר להיות במודיעין עם פרופיל 97. העדיפות הראשונה של הצבא זה מודיעין, אחד שמתאים לקרבי ולמודיעין הצבא מעדיף אותו במודיעין. אבל אם הוא מתגייס במרץ הזה הייתי אומר שהסיכוי להתמיין למודיעין כבר די קלוש.

למעלה