שאלונת...

תשובונת..

קודם כל להרפות... ההתנגדות היא לכל בן זוג או רק לנוכחי?...מה הרקע ולמה היא שונאת אותו ? בלא מעט מיקרים נקודת המפגש הראשונה של בן זוג וילדים היא מאוד קריטית. בפגישה הזאת הילדים מגבשים דעה כלפיו,דעה שלא יהיה קל לשנות, וחובת ההוכחה תהיה תמיד על בן הזוג. חשוב לתת לה להבין שאת איתה ושלה ..תמיד, שהמקום שלה בחייך בטוח !! לתת לה להבין שהנוכחות שלו (גם אם לא נוכחות פיזית) היא עובדה קיימת.. בנקודת זמן מתאימה, במקום נכון ואוירה נכונה להפגיש בינהם (כל המשפחה) גם אם זה לזמן קצר. כל הזמן, ובכל צעד, להיות קשוב אליה..!! בכל מצב, היא קודמת לכולם !!! כל מה שתעשי בכח, הכעס שלה עלייך יופנה ביתר עוצמה כלפיו. אגב, אין כמו חוש הריח של ילדים.. הם רואים ומרגישים דברים הרבה לפני שאנחנו עושים את זה.. יצא קצת יותר מתשובונת..

"קודם כל להרפות"...:)))))))))))))))

אהבתי ת'פתיח.... אממ... בייניק וביינק...|קריצה|.... רק לנוכחי\לא נוכחי :) המיפגש עבר בשלום... עברו ימים ולילות.. ופ'תום ככה... שהיא שמעה אותי מדברת עליו.....ואווווווווווווו......... השילוב הקטלני שלה של יצא במיידי והתפרץ לו. לא ידעתי על זה בכלל... היא התפרצה פתאום. זה לא היה עד כה בבית, היא גם לא הראתה לו או לי .... היא "רמזה" לי כזה בפרצוף ושאגה......."אננננננננני שונאת אותו ושלא יבוא לפה יותר"...

כלום....

הסיטואציה כשלעצמה אומרת בברור שכבר מאוחר...ובפועל,נשאר רק לאכול,מה בושל. אישית בכלל לא מופתע...מהסתכלות מסביב רואה לא מעט ילדים פה שמתקשים לגדל את הוריהם.

אהבתי..

ילדים שמתקשים לגדל את הוריהם.... :)) כל כך נכון.. אבל לא במקרה הנ"ל קריפטו... נותנת לה חבל...ובמה לבטא את עצמה... ולכל דבר יש גבול.. מנסה כרגע להבין מאיפה זה יוצא לה... אולי יש דברים מעבר שאני לא מצליחה לראות אוליי זו סתם גחמה שלה... הנחמד הוא........ שזה מחזיר אותי עשוריים אחורה.. מיפגשים מהסוג השלישי... ולא בבית :))) דפ'קא נחמד לקפוץ אליו עכשיו...ולא אליי.... |קריצה מרעננת|

מצוטטת

New member
הוא

כ"כ המון עונה בטעם לפעמים בחיי
<<ללא קשר אליך, יש לו יאמייי של סייפא>>

מצוטטת

New member
אצלו

אם וכשזה מגיע אז בדרך כלל עם שוט
ופה זה סנסטיב מידייי לגחח על הנושא אבל חייבת להסכים איתו שיש לעיתים שבגירים זקוקים לבי"ס מהילגודס ש'להם בנושאיי רגישויות..... פירמתי לך קEצת ת'
, נכון? :))

אז יש קשר :))

כי אצלי....... זה תמיד מגיע עם שוט!!! וזה ממש לא סנסטיב..:))) הסכמתי איתו...בד בבד חלקתי עליו...כל מקרה לגופו המסוקס והקשור :) נהפוכו......עכשיו חיזקת לי את הזיקה היחס והקשרים :)))

מיקי 43

New member
ואולי רק אולי

היא נכנסת לגיל התבגרות מוקדם קצת והמרדנות עלתה לה לראש או שאוליי חלילה היה בינהם עניין לא נעים או מילה לא טובה או שלא הובנה נכון ואת יודעת מה ילדים מרגישים מה שאנחנו הבגירים לא מצליחים להרגיש אולי הסנסורים שלה טובים וחדים משלך? אני חושב ששיחות איתך ואולי עם גורם שלישי מקצועי רצויות כאן ולא רק בלמה שונאת אותו אלה ברור האם זה לגבי כל בן זוג או רק לגביו ומדוע ,ולעת עתה את מבחינתך אולי צריכה קצת להאט את הקשר ולתת לילדה קצת יותר תשומת לב בהצלחה מיקי

נו...

על תגובה,הרבה פחות קיצונית מזו... עשיתי הפרד ומשול...וממגורים משותפים,עבר לבית משלו... כן,כן...חשבון הדלק שלי...האמיר לשחקים... אהבה בשחקים-אמר טום קרוז...אז שיהיה.

נו נו נוד :)))

הוא במרחקון קצר...זיי יעזור לעצב ת'שרירים של האגנית... אבל עד מתיי??????????????????????????????????????????????????

נודי......

אישית מעדיפה את צו הפיוס... משהו שנראה לי די רחוק היום.. לאט לאט אני מבינה, שיש לה ראיה נסתרת משלי...היא רואה בו דברים שאני, מרוב זויתות ופרפרים... לא מצליחה לראות... היא בוחנת אותו... היא שואלת נכון... היא מתנהגת נפלא...ואני מתמוגגת לי ממנה מהצד. מצדיעה למוחות הקטנים האלה... יש להן חוש מדהים. המח והחושים שלנו, משום מה, בזמנים שכאלה מתערפלים להם באובך ובעשן של הליבלוביות :)))

יערית

New member
אמירה קשה "אני שונאת אותו"

זאת בכל זאת נערה שאפשר לדבר איתה בפתיחות על הדברים, מה בכל זאת גרם לה לתחושות האלו?האם הוא מנותק מהם כשהוא בסביבת הילדים שלך?האם הוא מגלה יחס לא אוהד כלפיה בעקיפין או במישירין?האם היא סתם ללא סיבה רוצה "שליטה" מלאה על אמא שלה וזה נובע מרכושנות ? תפתחי איתה את השיחה,עד שלא קבלי תשובה בוגרת,לא חושבת שהעולם צריך להעצר בגלל זה.בכל זאת את האמא בבית לא?

יערית

New member
עוד תוספת חשובה

ילדים הם עם נאמן,במיקרה יש להם זיכרון טוב,הם זומרים אמונים ,ככה אני מרגישה בכל אופן עם ילדיי,מתקשים לקבל חדש,פשוט מתקשים ויש להם סיבה טובה לכך.

למעלה