ויותר בפירוט XD; ../images/Emo168.gif
העונה הראשונה לפי דעתי הייתה מעולה. חוץ מכמה שינויים וצינזורים פה ושם שדי עיצבנו אותי, אבל בקטנה, אין לי תלונות עליה והיא הייתה ממש טובה לדעתי. (אפילו הפילרים היו ניסבלים. י.י) לעומת זאת, עושים הפסקה של שנה או פחות, לא יודעת ולא מעניין אותי, ובום- עונה שנייה. >< העונה השניה של טסובאסה עוד לא סיימה לצאת, והיא פשוט גרועה. אין לי דרך אחרת לתאר אותה. הציור פשוט נהיה כלכך נוראי ועקום, הם הכניסו שינויים בפסקול שאני אישית מאוד לא אהבתי (ואני חושבת שהפסקול של טסובאסה פשוט מעולה.), הם עיוותו לגמרי את כל העלילה של המאנגה והוסיפו דברים מטומטים בזמן שהם מורידים קטעים שאני מוצאת מאוד חשובים (מה שאותי ממש, אבל ממ~ש הרגיז.), וכמובן, הם הכניסו פילרים. מילא, תהרסו לי את האמאמא של הסדרה עם הציור והפסקול והעיוותים העלילה, אבל גם פילרים. T_T ולא סתם פילרים, אלה פילרים מפגרים לחלוטין, חסרי כל משמעות או היגיון, והקשר היחיד שלהם לסדרה הוא שאלה אותן דמויות. וזהו. לפי דעתי, זה הרס הרבה מאוד דברים שקורים במאנגה בהמשך, הרס הרבה מאוד דברים שקלאמפ ניסו ומנסות להראות, ובקיצור- חבל. הסדרה הזאת היא אחת הסדרות המעולות ביותר שיצא לי לראות לאחרונה, וחבל לי לראות אותה נהרסת ככה. x_x טיהי. זה היה כיף. XD