שאלונת

irena18

New member
שאלונת

תגידו כמה פרקים בסך הכל יש לטסובאסה כרוניקל? כמה volumes זה במאנגה בסה"כ?

TaIu

New member
אממ..

לעונה הראשונה יש 26 פרקים. העונה השניה עדיין יוצאת, אין לי מושג כמה פרקים מתוכננים. X3 ומנגה.. לא יודעת. XD

toltolm

New member
בקשר לעונה השנייה...

קראתי במקום כלשהו שמתוכננות לצאת שלוש עונות, אני לא יודעת בוודאות אם זה נכון. לכל עונה יהיו 26 פרקים. העונה הראשונה סיימה את שידוריה ביפן ובארץ. כרגע יוצאת העונה השנייה ביפן. סך הכל תורגמו 39 פרקים של העונה השנייה ( יצא היום פרק נוסף! D: ), ויצאו כ-41 או 42 פרקים ללא תרגום ביוטאב ככל הידוע לי. לעונה השנייה יצאו גם 26 פרקים, מה שאומר שעד פרק 52 יש לנו לחכות לסוף העונה... ;; בקשר למנגה יצאו 126 פרקים, כווליומים אני לא יודעת. /=

Fay Wood

New member
אני מבקשת. ../images/Emo168.gif

הדרך היחידה שבה קלאמפ קשורות לאנימה הנוראית הזאת, היא שאלה אותן דמויות. לא יותר מזה. (קלאמפ אחראיות רק על המאנגה. והמאנגה מדהימה. 3> האנימה פילרית ונוראית, ואם לקלאמפ היה איזשהו קשר להוצאה של הסדרה, היא הייתה נראית הרב~ה יותר טוב. ;; )

irena18

New member
אממ

זה שיצאו 126 פרקים אומר שיש רק 126 פרקים? או שמתוכננים לצאת עוד פרקים מתישהו?

TaIu

New member
תודה על המידע, תלמה! ../images/Emo23.gif

למרות שאני לא אוהבת טסובאסה.. ^^;

Hinamori

New member
למנגה יצאו 16 ווליומים../images/Emo181.gif

והיא ממשיכה לצאת. תקראי אותה. האנימה חרא. האנימה צריכה למות. האנימה צריכה לשמוע לירון דואני.

Titush Black

New member
*מתעלמת ממשפט האחרון האחרונה*

מה הבעיה עם האנימה של טסובאסה? כי לי לא יצא ממש לראות טסובאסה. תיתה

Sakai Shana

New member
ויותר בפירוט XD; ../images/Emo168.gif

העונה הראשונה לפי דעתי הייתה מעולה. חוץ מכמה שינויים וצינזורים פה ושם שדי עיצבנו אותי, אבל בקטנה, אין לי תלונות עליה והיא הייתה ממש טובה לדעתי. (אפילו הפילרים היו ניסבלים. י.י) לעומת זאת, עושים הפסקה של שנה או פחות, לא יודעת ולא מעניין אותי, ובום- עונה שנייה. >< העונה השניה של טסובאסה עוד לא סיימה לצאת, והיא פשוט גרועה. אין לי דרך אחרת לתאר אותה. הציור פשוט נהיה כלכך נוראי ועקום, הם הכניסו שינויים בפסקול שאני אישית מאוד לא אהבתי (ואני חושבת שהפסקול של טסובאסה פשוט מעולה.), הם עיוותו לגמרי את כל העלילה של המאנגה והוסיפו דברים מטומטים בזמן שהם מורידים קטעים שאני מוצאת מאוד חשובים (מה שאותי ממש, אבל ממ~ש הרגיז.), וכמובן, הם הכניסו פילרים. מילא, תהרסו לי את האמאמא של הסדרה עם הציור והפסקול והעיוותים העלילה, אבל גם פילרים. T_T ולא סתם פילרים, אלה פילרים מפגרים לחלוטין, חסרי כל משמעות או היגיון, והקשר היחיד שלהם לסדרה הוא שאלה אותן דמויות. וזהו. לפי דעתי, זה הרס הרבה מאוד דברים שקורים במאנגה בהמשך, הרס הרבה מאוד דברים שקלאמפ ניסו ומנסות להראות, ובקיצור- חבל. הסדרה הזאת היא אחת הסדרות המעולות ביותר שיצא לי לראות לאחרונה, וחבל לי לראות אותה נהרסת ככה. x_x טיהי. זה היה כיף. XD

JeeChan

New member
ושוב הוכחה למה לא צריך לקרוא את

המנגה XDDD הפילרים דווקא נחמדים, והציור בכלל לא רע, רק צריך קצת להתרגל אליו

צודק D:

חוצמזה, אני חושבת שאנימה ממש טובה, חוץ מהקטע שצינזרו את הקטעים בהם סאקורה הייתה שיכורה כל הזמן X3 ועוד כמה קטעים. האנימה טובה, ואין ממש תלונות. כמו בכל אנימה, זה לא חייב לעקוב במדוייק אחרי המנגה.

Ayelet chan

New member
פרק 40 במאנגה ../images/Emo45.gif

וזה לא אומר לך כלום, כן? אני פשוט חורשת את הפרק הזה המון. הא בווליום 6. (אני אוהבת את ווליום 6. כן... מאודד!!111 ^__^)

למעלה