שאלונת

לעעע

New member
שאלונת

אם לבן זוג שלי לוקח יותר זמן לגמור מבעבר, זה אומר שהוא נהנה פחות? דרך אגב בתחילת הקשר שנינו היינו בתולים, כלומר שנינו חסרי ניסיון, אולי זה קשור..

זה לא אומר כלום...

היי קודם כל! בחור שהוא גם צעיר וגם ללא נסיון מיני מאד מתרגש ונילהב ומה לעשות חלק מתופעות הלוואי של זה, זה שפיכה מהירה... לאחר זמן הוא כבר מנוסה יותר ומתרגש פחות ולכן הוא יכול לשלוט על ההיתרגשות המינית שלו יותר טוב ולהעריך את הזמן עד לגמירה... זה לא אומר שהוא נהנה פחות אלא ההיפך הוא מעריך את ההנאה שלו ושלך... אחד הפלוסים של גברים מנוסים זה כאשר הם מצליחים לגרום קודם לנו ליגמור ורק אח"כ גומר בעצמו. זה יתרון ולא חיסרון!!!

לעעע

New member
תודה רבה =) אז את אומרת בעצם

שהוא נהנה מזה יותר? כי משהו מוזר.. אחרי זמן מה אני מרגישה כאילו הוא כבר גמר, כלומר אני מרגישה רטובה מדיי, ואני רואה שהוא עדיין ממשיך, אז זה נורא מוזר לי

שגיתא

New member
מסכימה לחלוטין ומוסיפה ../images/Emo98.gif ../images/Emo54.gif

אבל עדיין תמיד יש מקום לתנוחות ויוזמות שונות כדי לגלות עוד רבדים בעולם הגירוי האירוטיקה וההנאה הגופנית הדדית או פרטית, וכמובן העמקת הקשר בין שניכם גם פיסי וגם נפשי תגיעו לרמות פתיחות עמוקות יותר, אבל כדי להסיר צל של ספק הכי פשוט זה לשאול את פי הסוס (הסוס סתם בצחוק כמובן). זה רק ימחיש לו שאת רגישה גם לצרכים שלו שחשוב לך גם ההנאה הגופנית שלו ושאת לא סוציומטית שדואגת רק להנאה של עצמך, רוב הסיכויים שהכרת התודה שלו על תשומת ה
תזכה אותך בכמה הנאות ...
בהצלחה שגיתא
, אני לא יודעת מה אתם עושים או לא עושים ביחד אבל נסי לדוגמא לקחת יוזמה כמו לנשק אותו וללטף אותו מכף רגל ועד ראש ובחזרה עם שימת לב לאיזורים מוצנעים
, אפילו בלי צורך שגם הוא יגרה אותך תוך כדי, אפשר פעם ככה ופעם ככה, אבל הכי חשוב לא לגרום לו לחשוב שהוא איטי מידי בד"כ גמירה מהירה ראשונית שלו ואח"כ סיבוב נוסף מענג לא פחות בהצלחה

שלום לעעע ../images/Emo140.gif

זה יכול להגיד כמות די אדירה של דברים שקשורים אליו, אלייך, אליכם... מה עם לשאול אותו?

למעלה