שאלונת

מרעום23

New member
שאלונת

שלום לכל באי הפורום יש לי בעיה קטנה אולי תוכלו לעזור לי בכל פעם שאני יוצא לפאבים אני מתחיל עם בנות 26 ומעלה רק שהבעיה היא שמאחר ואני בן 23 אחרי 3 דקות שיחה אני מתחיל לשקר על הגיל ומיזה ממשיך כל הנובע מכך רצית לשאול את הבנות פה הייתן יוצאות עם בחור בן23 בהנחה שהוא היה בא לכן טוב בעין ואני לא מתכוון לדייט יחיד או לסקס מזדמן אנא עזרו לי נהייתי שקרן פתולוגי אבל לא מרצוני...

הזוייה

New member
במסגרת התכנית "תפוס את השקרן"

תשמע, אם זכריה זביידי שיגל את טלי פחימה, זה בגלל שהוא אמר לה שהוא תימני, שוחר שלום, ואהבה. אז מה יותר טבעי מלהגיד בנונשלנטיות: "אני בן 23 אבל יש לי משיכה למבוגרות ממני." ? יש פה כמה אפשרויות שיקרו: ייתכן ויחטפו אותך ויעשו בך מעשי סדום, ויכניסו אותך לעולם הסטיות שלהן, כי בחורים צעירים זה משובב נפש (אוי לי לפדופיליה, יש לי הרגשה שבערבות משפט זה אאלץ לבלות שישבת בנוה תרצה ולבקש טמפונים וסיגריות שאני לא מעשנת). או, ייתכן ותקבל סטירה- או הצלפה קלה על עכוזך, או שפריץ של שארדונה מבציר 69 על הלקוסט שלך, שקנית בשוק בצלאל. אתה מבין יש קו אדום מסוים שמקפיץ אותך מדרגה והוא בין גיל 25 ומטה- שהוא הנאיביות, לבין גיל 25 ומעלה שהוא- הופ הופ טרללה אני בוגר. אגב, אם אתה ידוע כשקרן פתולוגי, (ברור שזה לא מרצונך, זה לא אתה, זה היא, זה התת-מודע, היצר הרע- מקרה קשה של הפרעה אובססיבית קומפולסיבית לפנינו). אתה מעלה את עצמך לוולה כגול עצמי, אולי בהמשך גם תגיד לה שהיא מקסימה, כשבתוך תוכך אתה מת לקחת שקית הקאה. על מי אתה עובד? רק על עצמך. ולסיכום, אם יש לך מיומנויות שיחה של קלינטון ואישיות של קזנובה. האמת, זה לא הגיל, זאת ההרגשה. אולי ייפלו ברשתך בנות התשחורת שאוהבות אתגרים מסוגך. הכל פתוח בהצלחה.

BABELICIOUS

New member
אם אתה חושב שהבעייה הרצינית

שלך היא אם נשים "מבוגרות" בנות 26 ומעלה ייענו לך או לא, אז יש לך בעיה הרבה יותר גדולה מזה... וזה שנהיית שקרן פתולוגי מוצגת אצלך כבעיה שולית? אני אומרת קודם כל טפל ברגשי הנחיתות שלך שככל הנראה הביאו אותך להיות שקרן פתולוגי. איך אומרים
קטן עלינו לעזור לך, אולי תלך לטיפול בעניין הזה, לאיש מקצוע, כי מה אנחנו יכולים לעזור כשאין לנו ת'כלים. תראה, זה שאתה יודע שיש לך כאן בעיה, זה כבר צעד ראשון, אבל הצעד השני הוא לטפל בזה.

Netta79

New member
מרעום...

מה הבעיה עם הגיל שלך ? מכירה הרבה בנות שלא איכפת להן (אומנם אני לא אחת מהן, אבל חברתי בת 30 בסוף שבוע האחרון בילתה בהנאה עם ילדון בן 20 ) בקיצור , ילד , יש כאלה שישאירו , שקרן --- > מעיפות ! חוץ מזה , לא בעיה בשיחה של חצי שעה להבין שאתה שקרן ... (בן 28 ועובד בבורגר ראנץ ?) בקיצור ... תמיד תמיד - היה אתה , זה כל מה שיש לך וזה הדבר הכי טוב שיש לך להציע ! בהצלחה
~נטע

מרעום23

New member
מה הטלפון

של חברה שלך ?? והן לא עולות על השקר כי אני עובד בעבודה מצוינת ומרויח בהתאם

למעלה