שאלונת..

שאלונת..

כמה זמן לקח לכם למצוא חברים שאתם יכולים לדבר איתם ולהרגיש שהם באמת חברים שלכם?

זאת אומרת

לא חברים של יומיום ושל בית ספר אלא חברים שמדברים איתם על הכל ונפגשים איתם ויוצאים איתם.

AnnabeI Lee

New member
In the first year I had only one

friend, real friend, who was also my boyfriend. But in the second year I found friends who I actually liked a lot and interacted with when I didn't have to. But it's really only when I got to the university when I found my niche, and I have friends who I would do anything for.

ציקהלה

New member
הרבה יותר מידי זמן

החבר הכי טוב שלי הכרתי בסביבות בחיגגת ה2 או 1 וחצי מאז העזיבה... אבל אל תידאג זה קורה...

ישר איך שהתחלתי ביצפר...

שתינו היינו חדשות. ממדינות אחרות. והיה לנו יותר קל, כי היינו באותו מצב. זה היה חצי שנה אחרי שעברתי לפה, אבל הייתי במין חופש חצי שנה, ככה שלא היתה לי הזדמנות להכיר אנשים כל כך.

Crazy Dipsi

New member
חצי שנה בערך..

בחצי שנה הזאת היו לי חברות אבל כאלה של בית ספר,לא יותר.. אבל אחרי זה הכרנו יותר אחד את השני,וגם הכרתי עוד הרבה אנשים. לכל אחד זה שונה,אני מניחה.

אני עדיין לא מצאתי

אני פה קצת יותר מחצי שנה ולא התחברתי עם מישהו ככה...

Psychodish

New member
it's because

u r boring hahaha jk.

השרשור הזה מדכא אותי

נראה לי אני בחיים לא ימצא שם חברים.. אני בקושי יודעת 2 מילים בגרמנית

eynav16

New member
את תימצאי!!

על היום השני שהייתי בבי"ס הם לקחו אותי להופעה של מישהי שהם הלכו פה... ואחר"כ כל פעם שיצאו הם קראו לי והכל... לא ידעתי מילה!!!

Psychodish

New member
well

when i found ma best friend here in Norway we couldn't speak Norwegian at all. n she couldn't speak English...n i couldn't speak Spanish n bla bla bla but we had conaction right away. we spoke with our hands n all we could do was to try understand each other in some way. n so we did. we understood anyway... n i hav no idea how we did it when i look back at time but everything is possible good luck :)

eynav16

New member
גם אני!!!! גם אני לא דיברתי מילה..

אבל הם היו מדהימות.. הם פשוט עזרו והזמינו אותי ולקחו אותי לאן שהם הלכו... ושאני ידע לדבר מניחה שאני יתחיל לאט לאט להכיר אותן יותר ולנהיה חברות יותר טובות אבל אין לדעת אולי אחרי שאני יבין אני יכיר אנשים אחרים בכלל לא מבי"ס אין לי שמץ. אבל בסוף את תכירי וגם אני..

eynav16

New member
עוד אין לי

וזה בגלל שאני לא מדברת את השפה.. אני חצי שנה פה אם הייתי מדברת את השפה יכול להיות שזה היה קורה מהר מאוד אפילו תוך כמה ימים...

למעלה