שאלונת...

שאלונת...

יש לי למעשה שתי שאלות א. האם בנות בתולות יכולות לגמור או לפחות לחוות משהו מעין זה? ב. האם בת שנימצאת במחזור יכולה לגמור (סליחה על הבורות...)

מניסיוני האישי, זה לא קרה לי...

אולי לבנות אחרות כן.... אבל לדעתי, בנות בזמן מחזור שמקיימות יחסי מין, קצת מסָכּנות את עצמן, כי זה יכול לגרום לזיהומים בנרתיק, ובנוסף זה גם כזה לא אסתטי..זה בטח ייראה כאילו יצאתם מאיזה קרב על השטָחים... אבל אם לא איכפת לכם, למה שיהיה איכפת לי??? :) ובקשר לבתולים, כל בת היא מקרה אינדיבידואלי... אני אישית לא "גמרתי"... לא שמעתי גם על בנות שנהנו בפעם הראשונה שלהן...מה שכן אם תכניס אצבעות בלבד (כמו שידידי הותיק אומר "תפנגר"), אולי (ואני אומרת אולי...) היא תרגיש הנאה מסויימת...ספקני. תרחם עליה ...:)

חופ שיה

New member
חבל שאת מטעה נשים

סקס במחזור אינו גורם זיהומים לנרתיק ואסתטיקה זה בעיני המתבונן.

מחזק את ידי חופ שיה ../images/Emo45.gif

אכן אין שום בעיה עם סקס במחזור, הבעיה היחידה שאני נתקלתי בה התבטאה בעכבות פסיכולוגיות אצל האישה שהיתה במחזור, אבל עם אלו שלא הפריע להן שמתי לב לעליה מסוימת ברמת החרמנות... לגבי הענין האסתטי - אני ממש לא מבין מה כל כך נורא בזה...באותה מידה קורה שיוצא קצת לכלוך בזמן קיום מין אנאלי - אז זו סיבה לא לקיים? אחת הנשים שהכרתי שלא הפריע לה לקיים יחסי מין בזמן המחזור נהגה להגיד לי "אם יש קצת בוץ אז לא משחקים?"...

שאלות ברורות, תשובות ברורות

א. כן. הרבה בנות מאוננות וגומרות. אוננות לא פוגעת בבתולין. ב. המחזור לרוב אינו מפריע לקיום יחסי מין או ליכולת לגמור. יש לי תחושה שיש סיבה לשאלותיך. אולי תשאל את מה שבאמת אתה רוצה לדעת, במקום ללכת סחור סחור?

הסיבה היא... ג€ג€

תאמת יש סיבה לפני שאני וחברה שלי שוכבים אני פשוט רוצה לדעת הכל על הנושא... ותודה על הדאגה... ג€ג€

למעלה