שאלונת:)

Zoharrr

New member
שאלונת:)

אני על גלולות מסוג הרמונט כבר חודש וחצי(באמצע החפיסה השנייה) והרופא אמר לי שאני יכולה לקחת 3 חפיסות ברצף בלי הפסקה ושאין עם זה בעיה וזה מה שאני עושה. התחלתי את הגלולות ביום הראשון של המחזור האחרון והוא התארך יותר מכרגיל וגם כשהוא נגמר היו לי הפרשות מוזרות
חומות וזוועתיות. בשלב מסוים זה הפסיק ועכשיו חזר שוב. לא היו לי שום תופעות לוואי ואפילו ירדתי במשקל במקום להעלות(אני מאושרת לגביי זה מה גם שזה בגלל דרך חיים חדשה ונכונה ולא בחיוב קשור לגלולות:)) ההפרשות האלו זה נורמלי או שאני צכה לראות רופא?

black hock

New member
למה את לוקחת את הכל בלי הפסקה?

לי בחפיסה הראשונה היו הפרשות כאלו אבל אחרי ההפסקה והמחזור זה נפסק

Zoharrr

New member
כי הרופא אמר שזה בסדר.

ואני מעדיפה לקבל פעם ב 3 חודשים... (חודשיים וחצי...) והחפיסה השנייה נגמרת עוד שבוע אז אם זה לא יפסק אז אני אעשה הפסקה.

ellulli

New member
הרופא שלך אולי אמר לך

שזה בסדר, אבל זה מאוד לא בריא. זה בסדר, פשוט מסוכן לגופ שלך. אז הייתי מציעה לך לקבל מחזור פעם בחודש, כמו שהגופ שלך ייעד לך כי הגופ יודע מה הוא עושה, ולהחליפ רופא. ומה שאת מתארת נקרא דימום בין וסתי, יש את זה מדי פעם עם גלולות מסויימות, במיוחד בשלושת החודשים הראושנים שבהם אמורות להיות תופעות לוואי. את יכולה לקרוא על זה בעלון של הגלולות.

Zoharrr

New member
זה לא כתוב בעלון של הגלולות שלי

ובואי נתחיל מזה שגלולות זה לא בריא בכלל כי את בין כה וכה מתעסקת עם המחזור שלך וההורמונים שלך. ולכן לדחות את המחזור זה לא מסוכן כמו שאת חושבת. שאלתי כמה רופאים והם אמרו שזה לא מסוכן ולא יפגע בי באף צורה ואני נוטה להתייחס לחוות דעתם הרפואית יותר מאשר לשלך,ברשותך... ותודה על ההתייחסות לשאלה שלי:)

black hock

New member
השאלה שלי היא האם הרופא אמר שבאופן

קבוע לקחת את כל השלוש ביחד או פעם ב... ?

Zoharrr

New member
איך שבא לי...אני יכולה כל הזמן

את כולן ביחד או פעם ב... או לשחק עם המחזור איך שבא לי כי הרי זה הקטע בגלולות ביום שאת מפסיקה את מקבלת וככה אפשר לדחות אותו או "להקדים"... וזה גם נשמע לי מאוד הגיוני.כי את גם ככה באמת משחקת איתו...

black hock

New member
נשמע לי מוזר מאוד../images/Emo4.gif

לא שמעתי אפעם על רופא שאומר שזה בסדר לשחק כ"כ עם הגוף וההורמונים זה נכון שגם ככה את משחקת אבל עדיין יש גבול
לא יודעת, אני לא הייתי עושה את זה

Zoharrr

New member
שאלתי בפורום רפואה נשית

ואמרו לי שם רופאי נשים שזה בסדר גמור... ושהמון נשים עושות את זה.

Zoharrr

New member
בכל קופסא,אבל רק בהמלצת רופא

ותלוי על איזה סוג את.

שגיתא

New member
היי זוהר ../images/Emo54.gif

בכל מקרה נראה לי שכדאי לך להתייעץ עם הרופא שלך ייתכן והגלולות לא מתאימות לך לי למשל גינרה עשו רע מאד
,ונדיר מאד שאני מושפעת לרעה מתרופות השאלה למה את לוקחת גלולות אם זה בגלל הסיבה הברורה של מניעת הריון אז אולי זה מוזר ואני הייתי מתייעצת אולי עם רופא נשים אחר, אבל אם את בטיפול הורמונלי כלשהו אז כנראה שזה בסדר אצלי למשל היה פעם מס' חודשים דימום חלש כמעט בלתי פוסק אז הרופא עשה לי כמו הפלה הורמונלית (עם גלולות)
. בלי קשר עכשיו אני לוקחת אספרין לדילול הדם והרופאה שלי נתנה לי מינון 100 וזה עשה לי רע הרגשתי ממש דופק מואץ וכו' ואז היא שינתה למינון 75 והכל סבבה אז בכל מקרה תרגישי טוב
שגיתא

Zoharrr

New member
תודה:)

והאמת שפעם לקחתי כי היה לי חבר קבוע אבל עכשיו זה כי, א' זאת רשת ביטחון למקרה שקונדום נקרע או משהו כזה,ב' כי אני מעדיפה את המחזור שלי מסודר ופעם ב - 3 חודשים... ואני אתייעץ עם רופא:) תודה על ההתייחסות:)

למעלה