שאלונת:

muldercrushed

New member
שאלונת:

באיזה פרק התרחש הציטוט הזה? דרור ואני התחבטנו קשות ולא הצלחנו לעלות על זה.. סקאלי:טוב פנדרל תמשיך בעבודה הטובה...."דני:כן גם את" סקאלי הולכת והוא אומר:דני:"תמשיכי גם את?איזה טמבל!"

Shining Wizard

New member
זה קרה ב"731".

מעניין, אבל אפילו אני ידעתי את זה. אגב, אני חייב לציין כי *חושב* (משמע, בוודאי טועה) שהסוכן פנדרל ודני אינם אותו האדם. * פנדרל - הסוכן ה-Geeky שדלוק על סקאלי, ועוזר לה לנתח ראיות וגורמים שונים ומשונים, ממש כמו ב"731". פרק אחר בו אני זוכר אותו מנתח ראיות למען סקאלי הוא "Teliko" מהעונה הרביעית, פרק בו מאלדר וסקאלי מנסים למצוא את הגורם למותם של מס' גברים שחורים, שבלוטות מסוימות בגופן הוסרו והפיגמנטים בעורם נלקחו. הסוכן פנדרל נורה במהלך פרק העונה הרביעית, "Tempus Fugit". * דני - ה-Handy Man של מאלדר, שבדומה לפנדרל מנתח עבורו ראיות ודברים שונים אחריהם מאלדר מחפש. ההבדל המרכזי בין השניים נעוץ בכך שפנדרל הוא דמות ממשית, בעוד שדני הוא מעין "מתקן עלילה" בו משתמשים התסריטאים כדי לקדם את התרחשות האירועים בפרק. אנו נתקלים בדני במספר פרקים, ולמיטב זכרוני בפרק "Pusher" אנו נתקלים במרפי, גרסה אחרת של אותו "מתקן עלילה" בדיוק, בעלת תפקיד זהה. מקווה שזה עזר.

Shining Wizard

New member
כמובן...

אם טעיתי, אתם מוזמנים לתקן אותי. שכחתי לציין את זה בהסבר המקורי.

1Shir

New member
מה ז"א "מתקן עלילה"/ לא דמות ממשית?

הוא נעלב כשאתה אומר עליו שהוא לא דמות ממשית!
ו- "731" זה הפרק שבו סקאלי סוחבת את פנדרל להציג איתה ראיות בפני כל המי ומי ב-FBI וגם משתמשת בו (ובה) כחלק מההוכחות?

נו תרחמי עליו

הבחור מאוהב בסקאלי ויודע שאין לו סיכוי אפילו קטנטן (בגלל שהתחרות היא עם מאלדר ובגלל שברור שהיא לא רואה אותו ממטר)

muldercrushed

New member
אחרי הכל הוא באמת מסכן...

עם תחרות כמו זו שמאלדר מציב אני לא מקנאה בו.. אבל לא נראה לי שזה נכון לומר שסקאלי לא רואה אותו ממטר. אולי היא לא חושבת עליו בתור בויפרנד ורק בתור מדען חביב בצורה יוצאת דופן...

1Shir

New member
לא מסכימה

לדעתי סקאלי לא רואה אותו ממטר
כי היא פשוט כזאת.. נורא לא אישית..

muldercrushed

New member
לא נכון!!

היא אולי לא מפתחת יחסים של ממש עם אנשים שהיא לא נפגשת איתם בתדירות גבוהה אבל היא כן חברותית! היא אולי קרה קצת ל"זרים" יחסית אבל ת'כלס היא בנאדם טוב וחם. I rest my case...

1Shir

New member
נדמה לך ש you rest your case... ../images/Emo8.gif

סקאלי? חברותית? הכי לא בעולם! היא בנאדם מאוד טוב זה נכון, היא מאוד הגונה, אבל גם לא הייתי מגדירה אותה בנאדם חם, אלא רק כשמכירים אותה ממש ממש טוב...

הנה של פנדרל

לדני אין תמונה כי הוא כמו אחיה הצעיר של סקאלי מעולם לא נראה על המסך והיווה שם בלבד...

למעלה