שאלונת.. איזו מגמה אתם? אני מגמת עיצוב גרפי של 11 יח"ל.. מאד מעניין.. 5 מקצועות פלוס צילום..
B black_magic New member 8/9/01 #1 שאלונת.. איזו מגמה אתם? אני מגמת עיצוב גרפי של 11 יח"ל.. מאד מעניין.. 5 מקצועות פלוס צילום..
א אמיתי@טויטו New member 9/9/01 #2 אני מגמת אלקטרוניקה... 15 יח"ל, מאוד משעמם! מיליון מקצועות... חשמל/חשמל מעבדה מיתוג תקבילית תקשורות ספרתית מיקרו מחשבים (זה אולי מעניין...היה לנו רק יום אחד שזה 4 שעות ) ובחלק מהשיעורים יש גם מעבדה...שזה עוד בגרויות...ב-ע-ס-ה! אבל נחמד
אני מגמת אלקטרוניקה... 15 יח"ל, מאוד משעמם! מיליון מקצועות... חשמל/חשמל מעבדה מיתוג תקבילית תקשורות ספרתית מיקרו מחשבים (זה אולי מעניין...היה לנו רק יום אחד שזה 4 שעות ) ובחלק מהשיעורים יש גם מעבדה...שזה עוד בגרויות...ב-ע-ס-ה! אבל נחמד
L liran_sh New member 11/9/01 #3 אני טכנולוגיה מדעית 5 יחידות פיזיקה 5 יחידות אלקטרוניקה 5 יחידות מדעי המחשב ואני לומד רק 15 שעות שבועיות __ לירן 17__
אני טכנולוגיה מדעית 5 יחידות פיזיקה 5 יחידות אלקטרוניקה 5 יחידות מדעי המחשב ואני לומד רק 15 שעות שבועיות __ לירן 17__
ל ליידי מרמלדה New member 11/9/01 #4 אני במגמת תקשורת אבל אני גם לומדת סוציולוגיה+פסיכולוגיה וזהות יהודית, חוץ מהמקצועות הרגילים -מיכל-