שאלונת...

Gonzo the Great

New member
שאלונת...

אהלן, מה העניינים? יש לי שאלה... אני זוכר שלפני כמה זמן סיפר פה מישהו שהוא התחפש בפורים לפאנטום מ"הפאנטום מהאופרה"... אז רק רציתי לדעת, אם הוא עוד כאן בסביבה, איך עשית או מאיפה השגת את המסכה של הפאנטום? וגם אם אתם לא התחפשתם בפורים לפאנטום אבל בכל זאת יש לכם רעיון מאיפה אפשר להשיג או איך אפשר להכין את המסכה שלו אודה לכם אם תשתפו אותי... תודה...

היי הנה תשובתי לך

ובכן קצת קשה להשיג מסכה של פאנטום אני שנה שעברה ניסיתי להשיג אז כך בחנויות אין אותם. אבל אפשר להכין עד כמה שאני הבנתי זו מסיכה שעשויה מגבס ויש לה חצי פנים. צריך לראות "מאחורי הקלעים" של הסרט לפי זה להכין. או להזמין מחו"ל בעלות של כמה מאות דולרים. הרעיון שלי הוא להכין לבד כי זה נחמד.

Gonzo the Great

New member
אמממ...

לא באופן מיוחד... מחזמר טוב בהחלט, אבל לא הייתי אומר שאני מעריץ אותו במיוחד אני פשוט מעלה ערב ומבצע בו את MUSIC OF THE NIGHT אז...

BroadwayBaby511

New member
מסכה...

אני התחפשתי לפאנטום פעם... אחרי כמה נסיונות כושלים, מצאתי מסכת פלסטיק כזאת שמכסה את כל הפנים, ו...גזרתי אותה. לא הכי אותנטי, אבל בכל זאת היה קל ועבד. המסכה התחילה משו כמו זה: http://www.escapade.co.uk/cgi-bin/ProductImages/Category_7/1140c_Robot.jpg

לונושקה

New member
לא התחפשתי אף פעם אבל

יש לי רעיון,אפשר באמת לקחת מסכה מפלסטיק ולגזור חצי ממנה ואז לעשות מעל זה עם עיסת נייר,או גבס,מה שרוצים ואז מוציאים את הפלסטיק...

julez

New member
יש לי שאלה שקשורה למסכה של הפאנטום

וחשבתי שכאן יהיה אחלה מקום לשרשר
למה במחזמר מופיע הפאנטום עם מסכה שמכסה לו חצי פרצוף: עין, חצי אף, חצי פה ובלוגו של החמזמר מופיעה מסכה שונה שמכסה חצי פנים: טת העיניים ואת גשר האף?

i d o b

New member
תשובה

במקור, המסכה הייתה אמורה להיות כמו שראית בלוגו, שלמה, אבל אז החליטו שיהיה קשה לשחקן להביע את עצמו כמו שצריך כשכל פניו מוסתרים, אז החליטו לשנות את המסכה לחצי פנים. את הלוגו, עשו קודם וכבר היה מאוחר לשנות, אז החליטו להשאיר אותו כמו שהוא.

Hermione1382

New member
מסיכה של הפאנטום (לא לדקדקנים)

לפני בערך תשע שנים רציתי להתחפש לפאנטום - כדי לעשות את המסיכה פשוט קניתי בחנות ציוד למלאכת יד מעין סליל של גבס יבש שחתכתי לרצועות אותן הרטבתי במים והנחתי על פני כדי ליצור מסיכה בסגנון אך שמותאמת לפנים שלי. זו דרך חוויתית ודיי קלה ואל יקירהמ ידי כדי להכין את המסיכה - רק חשוב מאוד למרוח וזלין על כל הפנים כדי למנוע הידבקות של הגבס. אם אתה רוצה להשיע יותר אז ממה שלמדתי בקורס של הכנת מסיכות לאחר שלב הגבס שנקרא של טביעת הפנים - צפה את חלקה האחורי של המסיכה בניילון ומלא אותה בחימר - לאחר שלב זה הפרד בין שכבת הגבס לחימר ויישאר לך בעצם גוש חימר עם טביעת הפנים של המסיכה. בשלב זה צפה שוב בנילון את החלק של טביעת הפנים בחימר וצפה אותו בעיסת נייר או בפיברגלס מעורבב עם דבק. לאחר הציפוי חכה לייבוש הפרד שנית והרי לך מסיכה מושקעת ומוכנה - עכשיו רק צבע בלבן והרי לך מסיכה מאגניבה :) בהצלחה

למעלה