שאלונת...

לימונדה

New member
שאלונת...

יש לי הרגשה נורא מדכאת בתקופה הזאת, שעד הגיוס (הרחוק בינתיים) לצה"ל לא יצא לי להכיר אנשים חדשים. מה אתם אומרים? יש פה אנשים שחולקים את אותה ההרגשה? ואיך אפשר לדעתכם, אם בכלל, להכיר אנשים חדשים (בדרכים ריאליות)? זה פשוט דיכי כזה, לדעת שכרגע המעגל חברים סגור ומסוגר (למרות שאני כמובן מתה על החברים שלי ולא מתלוננת בכלל... העניין הוא שהפלפל קצת יוצא מהחיים בגלל זה) אז מה אתם אומרים
?

לימונדה

New member
תודה, אבל....

אני כאן כבר, נמנמנמנמנמנמנמ לדעתי מעל שבועיים
חח, טוב כנראה שאני לא מאוד בולטת כאן (עדיין לפחות
) אבל בקטנה

אלירן י

New member
חחח אני יודע, התכוונתי

שגם אני במצב שלך, ובטח עוד כמה פה.. אז מזדהים איתך

גם אני קצת ככה

מה לעשות נו צריך לחכות עד הגיוס ככה בינתיים יש חברים :} אחר כך בצבא תכירי כבר אנשים =)

1אניטוש

New member
בוו גם אני מרגישה כמוך!!../images/Emo10.gif

וזה לא שאין לי חברים ובצורה נואשת אני מחפשת ח'ברה חדשים..אבל כמובן בא לי להכיר עוד אנשים..אבל באמת כמו שאמרו..חכי עד הצבא אצלי יש עוד 8 חודשים עד הצבא:(( במקרה שלי זה מבאס..אבל בכל מסגרת חברתית אפשר למצוא אנשים חדשים ואני עושה עוד כמה חודשים פסיכומטרי אז אוליי נכיר..:]

אכן כך

אני עושה פסיכומטרי.. (יצא לי להכיר איזה 2 3 אנשים?) אבל לא מדברים על פסיכומטרי! לא!!! 8 חודשים עד לצבא.. זה המון :{ (אני מתגייס בנובמבר.. בינתיים..)

לימונדה

New member
אז זה אומר

שאנחנו בול באותו מצב.... גם לי יש שמונה חודשים עד הצבא...
*נשמע המון זמן, לא? :-\ וגם לי יש חבר'ה מדהימים, ואני עוד מכירה כמה אנשים פה ושם, אבל שוב- חסר הפלפל הזה בחיים, חסר הריגוש שבלפגוש אנשים חדשים שאתה עוד לא מכיר אבל מנחם לדעת שיש עוד אנשים כמוני בעולם הזה

1אניטוש

New member
חחח צודקת...

חשבתי אני היחידה שחושבת ככה..באמת מעודד בסוף נפתח קבוצת תמיכה ויהיה הרבה פילפל! חח

למעלה