שאלונת

omer87

New member
שאלונת

או אולי 2 אמא שלי שמעה היום תוכנית בגלי צה"ל על גיוס אוגוסט!!! א. הגיוני שנשארים לישון לילה בבקום ביום חמישי?(היא אמרה שאמרו שם וזה נראה לי "קצת" דבילי) ב. ה 11.8 זה בטוח גם משטרה צבאית וגם חימוש ולגויסטיקה??(את האמת אני מעדיף משטרה צבאית
) תודה

183

New member
הגיוני מאוד

גיוס צנחנים למשל היה אתמול (יום חמישי) והם ישניםפ לילה בבקו''ם ויום אחרי משוחררים הבייתה. הגיוני, תחשוב על זה שאיןמה לשלוח אותם סתם לבאח ליום אחד

1ca1

New member
הם ישנו כי הם הרבה

ולא רצו שהם יסתובבו בכבישים בשעות מאוחרות (סה"כ הם עוד לא רגילים לנהלי צבא) אנחנו התגייסנו יום חמישי ומייד אחרי מילוי טופס קצר (קליטת חייל בחיל אויר), זזנו לחמשוש :) (אפילו סידרו אוטובוס לתחנה מרכזית ת"א...)

Forest Girl

New member
תראה.

לישון בבקום זה באמת דבילי, אבל בצבא יש הרבה דברים דביליים (הרבה מאוד:]), אז אי אפשר לדעת. בעיקרון בגיוסים של יום חמישי בדר"כ יוצאים הביתה ביום חמישי אחרי השרשרת חיול, אבל בגיוס שלי למשל, (יום חמישי שעבר) נסענו לבה"ד אחרי השרשרת חיול, (כלומר, אחרי השרשרת חיול ועוד 5 שעות תורנות מטבח בבקום...), ישנו שם לילה, וביום שישי חזרנו הביתה. ככה שיש מצב גם לכזאת אפשרות...

YanivM17

New member
בואו נסדר את הענייננים

יש מצב לסגור+ לישון בבקום בחמישי. יש מצב להשתחרר בחמישי כבר (גם אם זה גיוס גדול כמו צנחנים כמו שהיה ב נוב 4..) ויש סיכוי לישון בלילה וצאת למחרת כמו שהיה לאוג 4 ואוג 5

omer87

New member
אין לי בעיה לנסוע לטירונות

ואפילו להישאר שבת... אבל לישון לילה בבקום עם הפעילויות המוזרות שלהם ולמחרת בבוקר לצאת הבייתה כשאני רק חצי שעה נסיעה משם זה די דבילי..... אבל כן, אני יודע שיש כל מיני דברים מפגרים בצבא... תודה

למעלה