שאלונת =)

שאלונת =)

מה קורה בחדר חרדים אם נכנסות בחורות בניק "כוסית משגעת" או "כוית לחיים" וכל מיני כאלו... ויש על הניקים האלו תלונות מהגולשים, מעיפים או לא ?!

בחדר חרדים

אכן יש כמה ניקים גבוליים... אני נוהג כמעט שנתיים ככה: כוסית,כוסון וכדו' - אם היא מתנהגת יפה להשאיר, אם היא רומזת לכיוונים לא לעניין לשלוח אותה לכיוון לא לעניין. סקסי\ת וכדו' לבקש בפרטי לשנות את הניק קודם,לא עובד,לזרוק. בשני המקרים אם מדובר בגולש שישב בחדר כבר חצי שעה והוא רק בפרטי אפשר לרחם עליו ולא להפריע לו.

פסייקו

New member
ומה לעשות

כשגולש מציק לך קבוע? תעשה התעלם-לא תראה אם הוא מציף\מקלל. תזרוק אותו-הוא לא קילל ולא הציף ולא דיבר בגזענות. הנה גולש שמצטדק אחרי הצקה ממושכת-[זה מה שיש להם ביד "לא חרגתי מהנוהל"]

להציק לך קבוע

זה גם לחרוג נראה לי,תבקש שיפסיק קודם... אגב מי זה "מי אוהב אותך יותר ממני"?אתה ממשיך לגרום לבנים להתאהב בך?

פסייקו

New member
חחחעעעע

זה הסיוט שלך אל תשאל
וחוצמזה מאיפה לך שזה גבר? אתה מסתיר ממני משהו? דבר איתי על זה..

פסייקו

New member
כן כן און

ובכל המקרים בסוף מתברר שכל המריבה היתה בגלל איזה מסעודה

אצלי ב 20 פלוס החיים יותר קלים :)

כל ניק שרומז על סקס כמו למשל "סקסי בזיון הערב" או דברים כאלה.. ישר נזרק.. חבל על הזמן שלו ושלי .. בחדר חרדים זה קצת קשה להעיף כי מפחיד לקבל פולסא דנוררא אח"כ .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תראה....

בחדר חרדים יש מנהל מקובל ככה שאין לו בעיות , מי שיעשה לי פולסא דנורא אעשה לו פולסא דנורא PRO 2006 :)

חחחחחחחחחחחחחחחחח

מקסימום תגיד לי .. יש לי חבר רבן מאד מקובל .. יותר מקובל ממני אפילו מתפוז.. יעשה פולסא הפוכה :)

למעלה