שאלונת...

lihi r

New member
שאלונת...

קיבלתי זימון להגיע למיונים לממר"מ הבעיה היא שאני כרגע מעומדת לעתודה ואני מאוד מפחדת שיגידו לי לבחור בין עתודה לזה אלו שני דברים שאני רוצה ושניהם טובים ואין לי מושג במה לבחור למישהו יש הצעות??...

La Gamba

New member
למה את מועמדת בעתודה?

נראה לי שממר"מ עדיף. תשאלי את סלוניק

La Gamba

New member
לא זוכר בדיוק, פגשתי ממר"מניק

במפגש פורומים של תפוז, מעניין אם הוא עדיין פה... רוקחות וממר"מ זה די שונה. מה מעניין אותך יותר?

lihi r

New member
זו הבעיה....

ששניהם מעניינים אותי אני צריכה עוד לשמוע על ממר"מ לפני שאני אחליט

b e l l a 1 8

New member
קודם כל...

תלכי למיונים. מה יש לך להפסיד?? במידה ואת מתקבלת גם לעתודה וגם לאחד התפקידים באשכול של מקצועות המחשב יתנו לך לבחור... (לא?!) יש לך עוד זמן לחשוב על זה... מה את רוצה לדעת על ממר"ם? אולי אני אוכל לענות לך (חקרתי על זה לא מזמן
)

lihi r

New member
אוקיי....

אני מסכימה שקודם כל אני צריכה ללכת למיונים הקטע הוא שהתשובות בקשר לעתודה יגיעו רק בסוף ספטמבר ונראה לי שאני אצטרך להחליט קודם ואני רוצה לדעת מה זה בדיוק כולל ממר"מ? איפה הקורס?

b e l l a 1 8

New member
אז ככה

ממר"ם זו יחידה שאפשר להגיע אליה... המיונים שקיבלת זה לאשכול של מקצועות המחשב שכולל את התפקידים : תוכניתנית, מנהלת תשתיות מערכות מחשוב וכותבת לומדה. כל הקורסים הם בבסמ"ח (בית הספר למקצועות המחשב שנמצא בשלישות ברמת גן) תכנות: קורס חצי שנה (לפי מה ששמעתי זה דיי קריעת תחת אבל אומרים ששווה) לא נחשב בפזמ (אבל בפזמ דרגות הוא כן נחשב נראה לי) אח"כ עוברים את שרשרת החיול וטירונות (בעצם מתגייסים) שירות סדיר 3 שנים גם לבנים וגם לבנות ועוד שנתיים וחצי קבע סה"כ 6 שנים. ניהול תשתיות מערכות מחשוב (נתממ) מתגייסים עוברים טירונות אח"כ קורס של 3 או 3 וחצי חודשים אני לא בטוחה (אני מתחילה את הקורס בספטמבר) שירות סדיר של שנתיים לבנות 3 שנים לבנים ואח"כ חותמים שנה קבע. כותבת לומדה מתגייסים עוברים טירונות וכל זה אח"כ קורס חודשיים אולי קצת יותר לא בטוחה... הרוב אומרים שזה דיי חרטה יש מידע הרבה יותר מפורט באתר של חיל התקשוב תעשי חיפוש וואלה (הייתי מביאה לך קישור אבל המחשב אחרי פורמט אין לי פייבוריטס)

lihi r

New member
תודה...

אני מקווה להתקבל לתכניתנית כי זה מה שבחרתי במנילה שלי מקום ראשון חוץ מזה זה מאוד טוב שהקורסים הם ברמת גן כי זה קרוב לבית

למעלה