שאלונת.. למישהו יש את התמונה שהייתה בשער של "בלייזר" שאנג'י עם חולצה לבנה רטובה?
M mor1212 New member 29/12/04 #1 שאלונת.. למישהו יש את התמונה שהייתה בשער של "בלייזר" שאנג'י עם חולצה לבנה רטובה?
B B a r r B e e New member 29/12/04 #2 אוףףףף אני לא מוצאת אותה...../images/Emo4.gif אני יודעת בדיוק למה את מתכוונת!!! שמרתי תעיתון הזה!... אין בגלריות של הפורום??... אם אני ימצא אני ישלח לך!!
אוףףףף אני לא מוצאת אותה...../images/Emo4.gif אני יודעת בדיוק למה את מתכוונת!!! שמרתי תעיתון הזה!... אין בגלריות של הפורום??... אם אני ימצא אני ישלח לך!!
M mor1212 New member 29/12/04 #3 ... אין בגלריה=\ חיפשתי בכל העמודים יש לי את הגיליון {כלומר לאבא שלי.. חחח} אוחח כמה נחמד שיש אבא.. ויש לי סורק אבל זה באיכות לה הכי טובה... וואי תמונה פשוט סקסית! ועוד שאלה... איך אני מוסיפה תמונות כמו שאתן מוסיפות?
... אין בגלריה=\ חיפשתי בכל העמודים יש לי את הגיליון {כלומר לאבא שלי.. חחח} אוחח כמה נחמד שיש אבא.. ויש לי סורק אבל זה באיכות לה הכי טובה... וואי תמונה פשוט סקסית! ועוד שאלה... איך אני מוסיפה תמונות כמו שאתן מוסיפות?
B B a r r B e e New member 29/12/04 #4 טוב אז כשאני ימצא אני ישלח לך! וכשאת רושמת תגובה... תרדי למטה למטה...! רשום שם: צירוף קובץ!! וגם זאת תמונה מהממת!!!!
טוב אז כשאני ימצא אני ישלח לך! וכשאת רושמת תגובה... תרדי למטה למטה...! רשום שם: צירוף קובץ!! וגם זאת תמונה מהממת!!!!
C cRiMeFaMiLy New member 29/12/04 #7 סליחה על האיכות אבל זה עולה לי רק ב-GIF זה לא עולה ב-JPG כשמגדילים אותה היא נראית יותר טוב מקווה שתהני!!!!
סליחה על האיכות אבל זה עולה לי רק ב-GIF זה לא עולה ב-JPG כשמגדילים אותה היא נראית יותר טוב מקווה שתהני!!!!
M mor1212 New member 31/12/04 #10 אמאמאמאמאמא איזו מדהימה! תודה רבה רבה רבה!! אני כבר יומיים מחפשת את הגיליון של בלייזר=\
B B a r r B e e New member 31/12/04 #11 נ"ש עשיתי סקר בנושא מוזיקה בפורום סקרים ושאלונים! את מוזמנים לענות עליו פה