שאלונת

crzgirl

New member
שאלונת

הינשופלה בימין ובשמאל יש לזה שם מיוחד כלשהו או שככה אומרים?

XUXA141

New member
אם את מתכוונת ליד של הגבר

אז אינשופלה בימין זה פשוט אינשופלה, ואינשופלה ביד שמאל בדרך כלל יהיה "אינשופלה ביד שמאל".. ( וזה יוצר פתיחה טובה למצב של גב אל גב).

crzgirl

New member
לא זאת הייתה כוונתי

התכוונתי לאינשופלה בימין,יד ימין של הגבר ויד ימין של האישה אותו.ואינשופלה בשמאל,שמאל לשמאל שמאל של הגבר ושמאל של האישה.כאילו הידיים בשני הצעדים האלה מוחזקות באלכסון...

crzgirl

New member
אני לא יודעת

פשוט בשיעור היא לימדה אותנו את זה בתור אינשופלה בימין ובשמאל...אבל הבנתי שיש לזה שם יותר מקובל....

crzgirl

New member
לא לא ולא

אני יסביר את הצעד בדיוק. אינשופלה בימין:עושים גוופאה ב6 ימין לימיןואז באחד עושים אינשופלה רגיל אבל עם יד ימין של הגבר ויד ימין של האישה ,ב5 6 7 ממשיכים עם הרגליים במקום ועם הידיים ב5 הבחורה שמה את יד ימין של הגבר על השחם שלה ב6 הגבר לוקח את יד שמאל של האישה עם שמאל שלו וב7הוא שם את יד שמאל של האישה על השחם שלו (כמו ההתחלה של דילה קה נו) ואז עושים דילה קה נו רגיל איך קוראים לזה?

amits6

New member
שאת אומרת ימין לימין

זה נשמע כמו סומבררו ביד אחת (שאין לי מושג מה השם שלו) אבל בעיקרון אין לי מושג על מה את מדברת.

XUXA141

New member
מצ"ב תאורי שלושת האפשרויות -

אנשופלה קומפליקדו - עושים אנשופלה רגיל, אבל כשהבחורה מגיעה לאמצע, היא מחליפה יד עם הגבר ותופסת ביד שמאל שלה את יד ימין שלו ומרימה אותה כך שהוא עובר מתחת ליד שלה וכך מחליפים מקום שוב. מסיימים באנשופלה רגיל בתוספת דילה קה נו. סומבררו - בספירת שבע עוברים לאחיזה פתוחה כשיד ימין של הבחורה ביד ימין של הגבר מלמעלה, ויד שמאל ביד שמאל מלמטה, תוך כדי טאפ.. הבחורה עושה את סיבוב הלנטו הרגיל, אבל בספירת החמש שש שבע היא מעלה את ידיה בהצלבה מאחורי צוואר הגבר כמו באונו ומיד גולשת לאחיזת דילה קה נו, וחזרה למקום. ( למעשה תרגיל זה כולל התחלה של לנטו וסיום של אונו) לנטו – כמו פרימה אבל עם תוספת סיבוב. כלומר במקום מעבר רגיל, אחרי הטאפ הבחורה ממשיכה ימין, סיבוב, הגעה עם הפנים בחזרה החוצה, ואז צעד נוסף החוצה ברגל שמאל והסתובבות להתמקמות חזרה . הסיבוב המקורי הוא עם כיוון השעון. ( וכך גם ההסתובבות כדי להתמקם בחזרה מול הגבר) ולסיים בדילה קה נו. ( ההבדל בין לנטו לואסיללה - בוואסיללה עושים אותו דבר אבל בלי ידיים, כשהגבר כאילו "סוקר" את הבחורה במבטו).

למעלה