שאלונת

SC0RPi0NS GiRL

New member
שאלונת

המממממ אני מחפשת כבר אין סוף את השיר אנג'ל כי בקאזה אני מורידה גירסה שמנגנת רק את ה5 שניות ראשונות שמנגנים בלי שום מילה מהשיר אז מצאתי אתר באיטלקית שבו אני יכולה רק לשמוע את השיר אבל אני רוצה לצרוב אז בבקשה אפשר אתר טוב שבו אמצא גירסה טובה לשיר? תודה מראש והשמך יום נעים וסופ"ש מהנה!

AeroTom

New member
המקום הכי טוב להשיג את Angel-

לקנות את האלבום-Permanent Vacation... או את האוספים: O,Yeah Aerosmith ultimate hits Yung lust:The Aerosmith anthology Big ones או לגרסת לייב לקנות את אלבום הלייב- A little south of sanity אנחנו כמובן לא מעודדים הורדות ודברים מהסוג הזה (גם לא מובן לי איך לא מצאת האמת,הוא שיר די מוכר יותר של הלהקה),אבל באמת עדיף לרכוש את אחד הדיסקים פה שבהם השיר מופיע ואז גם יהיה לך את השיר באיכות הכי טובה וגם עוד שירים נהדרים אחרים של הלהקה שאפשר לאהוב ולהתחבר אליהם גם...

oritmagnezy

New member
אם את רוצה תרשמי לי לאיי סי ואני

ישלח לך אותו, ואיזה שיר שאת רוצה!!!
328255282

AeroTom

New member
ואם תקני אותו באלבום מקורי-

אני מוכן לשלוח לך עוד דברים די משעשעים של הלהקה...מה שתרצי. Just buy the original...

MrJTsGirl

New member
אני בכל אופן אז

בא לך לשלוח לי? ודברים כמו מה? למרות שכל מה שקשור לארוסמית` ולסטיבן בפרט יתקבל בברכה! :)

AeroTom

New member
Buy the original first...

It will set you free... כדאי לך לרכוש את אחד האוספים: Big ones O,yeah Ultimate Aerosmith hits Young lust:The Aerosmith anthology במיוחד את O,Yeah כדי שגם יהיה לך את Angel וגם עוד שירים אחרים של הלהקה מכל התקופות שתוכלי לאהוב. צרי איתי קשר,נראה מה אפשר לעשות...

MrJTsGirl

New member
אה, ודרך אגב זאת אני אורית

אני פשוט רושמת ממשתמש לא שלי בפלאפון של חברה ואני לא מצליחה לשנות. אז הנה: oritmagnezy

למעלה