שאלונת.

שאלונת.

תגידו, זה באמת חשוב לכם מה אין ומה אאוט? זאת אומרת, נגיד בעונה שעברה נורא אהבתם משהו ועכשו זה כבר אאוט אז לא תלבשו? ולמה זה חשוב? מעניין אותי לדעת מה גורם לשאיפה המטורפת להיות כמו כולם, להיות אין... עוד דבר, אשמח עם בתשובותיכם תגידו בני כמה אתם והאם אתם חושבים שהחברה תדחה אותכם אם לא תהיו אין.. והאם הייתם רוצים להיות אינדיוידואליסטים אבל אתם פוחדים או שנח לכם ככה? אני מצטערת מראש עם אני מכלילה, הפניה שלי היא כמובן לאנשים שהאופנה היא דרך חיים בשביליהם ולא לאנשים שהאופנה היא רק מקור השראה.

תשובה.

תראי, זה שהפורום עוסק באין ואאוט לא אומר שבאמת חשוב לחברי הפורום להיות הכי איניים שיש, או שזה דרך החיים שלהם. פשוט נחמד לדבר על זה, נחמד להעביר חוויות, עדכונים וכו'.. לדוגמא: אני מנהל בין היתר גם את פורום סלסה.. וזה שהפורום עוסק בסלסה, לא אומר שכל חברי הפורום רוקדים סלסה. יש כאלו שאוהבים להסתכל על הריקוד, אוהבים את התרבות וכד'.. למה אין ואאוט זה דבר חשוב
אין לזה כ"כ תשובה ברורה.. זה טבע האדם, להיות הכי אופנתיים אצל הרבה אנשים זה להיות הכי יפים, מקובלים, נראים טובים בעיני החברה (וכו'..) ולאיזה בנאדם הדברים האילו לא חשובים
אני לא חושב שהחברה באמת תדחה מישהו שהוא לא "אין".. זה כבר סתם מחשבה שעולה לכל האנשים שבאמת חשוב להם להיות איניים ואם הם לא יהיו איניים אז הם ישר יחשבו שפאדיחות לצאת ככה לרחוב ומי יסתכל עליהם וכו' וכו'.. אפשר לומר שלהיות אין זה גם במובן מסוים לספק את עצמך, את הרצונות שלך ואכשהו גם את הסביבה. בקשר לאינדיוידואליסטיות.. אני אישית אוהב להיות אינדיוידואליסטי ככה שאין לי את הפחד הזה שידחו אותי או משהו בסגנון .. אני תמיד אוהב לחפש דברים מיוחדים.. שאי אפשר לראות על כל אחד תוך שילוב (לרוב) לפי יכולתי של טרנדים .. אין מה להגיד, להיות אין זה חלק מהמראה (הפנימי והחיצוני) שלך ועובדה שזה חשוב להרבה אנשים. קיצרר מקווה שהבנת אותי
שיהיה לך שבת שלום ..

EarthWind

New member
תשובתי היפהפיה

כל אחד עושה בעיקרון מה שהוא חושב לנכון. יש אנשים שהם כאלו שיגידו שאם זה אווט אז הם לא ילבשו אבל זה לוי מאד לאדם...מאובססיביות אחת לאחרת... החברה תדחה כל מי שבא לה לדחות. לא קשור דווקא ללבוש. ולא כל מה שנחשב "אין" הוא "אין" בכל מקום! כל מקוריות היא יכולה להיפך פתאום למשהו אופנתי... אני חושבת שזה נוח לאנשים ככה. להיות לבושים יפה וזה לא קשור ב"אופנתי או לא" זה קשור במה שמוכרים בחנויות ואני אגיד לך שקשה מאד למצוא בחנויות בגדים לא אופנתיים.. בשביל למצוא בגדים כביכול "לא אופנתיים" צריך לחפש בחורים נידחים

No BoDy1

New member
תגובה.

אוקיי... נתחיל בזה שיש פה הרבה שלא הולכים לפי האופנה הקיימת... ניקח אותי בדוגמא.. אני לא הולך עם כל הפדלפונים למיניהם וחולצות צמודות שנכנסו לאופנה... השאיפה להיות כמו כולם זה נמצא בבנאדם, כמעט בכל בנאדם.. ונראה לי שגם את וגם כל אחד אחר רוצה להיות מקובל בחברה.. וכתוצאה מכך יש כאלה שהולכים לפי האופנה.... לא יודע איך להסביר.. אבל זה אצל כל בנאדם... ללכת לפי הזרם... אממ... אני בן 16+ ואני לא חושב שהחברה תדחה אותי בגלל הלבוש שלי... אני כעיקרון מתלבש שונה מכל החברים שלי בבצפר ושום דבר לא מפריע לי ולהם.. ומצד שני יש עוד כמה ח'ברה מבתי ספר אחרים שמתלבשים כמוני וכו' וגם איתם אני מסתובב.. ועוד משהו... בעיני האופנה לא משפיעה ממש על אופי החברה.. אלא האופי משפיע על החברה.. מבין שהבנת.. תודה ולהתראות

עוד משהו קטן..

כמו שבחדשות מדברים על המצב במדינה וכל הדברים האילו אז אצלנו זה פורום של חדשות האין והאאוט בכל מיני נושאים שונים ומגוונים. וזה לא אומר שאנשים פה חיים את האין והאאוט וכל היום רק קונים בגדים, נעליים, אביזרים וכו'..

SuGar and SpicE

New member
אני לא חושבת שהבנת את מהות הפורום.

אני דווקא מוצאת שרוב האנשים בפורום הזה הם לאו דווקא קונפורמיסטיים.. אני לא חושבת שאהבה לאופנה מעידה על כך שבנאדם הולך רק לפיה באופן עיוור, ועל אחת כמה וכמה שהוא הולך עם הזרם בתחומים אחרים של החיים. אני חושבת שרוב האנשים פה משתמשים באופנה רק כמקור השראה כמו שכתבת בסוף ההודעה. ממה שראיתי הרבה אנשים פה הם דווקא כן אינדיוידואליסטים, למרות האבסורד לכאורה. עוד דבר, אני גם חושבת שבאופן כללי החברה לא נמשכת לאדם שהולך לפי כל צווי האופנה וחוקי האין והאאוט, אלא לאלו שיש להם יותר ייחוד. ועוד דבר לטל - אני מזמן חושבת שכדאי להחליף את השם של הפורום הזה, כי הוא מטעה ולא משקף מה שהולך פה...אולי ל"סגנון וסטייל" כמו שהצעת פעם?

im to hot

New member
תשובתי החמודה

כול אחד בפורום מתלבש מתנהג מדבר בצורה שונה וכול אחד מהם חושב שהוא מתלבש מתנהג ומדבר הכי אין והכי יפה . . . אין ואאוט אנחנו קובעים לפי בסתנדרטים שלנו ולא החברות . ! כי מלא פעמים יצאו מין אופנות שלא הצליחו אז מי שקובע רוב הזמן את האופנה זה אנחנו ולא החברות ולא נראה לי שהחברה תנדה מישהו בגלל צורת לבוש . . .אני לעומת החברות שלי מתלבשת "שונה" . . . הן אוהבות מכנסיים וגינסים צמודים רצח אני אוהבת אותם משוחררים ורחבים ולא נראה לי שבגלל זה מישהו ינדה אותי ולפי דעתי בת או בן ומי שזה לא יהיה לא צריך לבוש מכנס רק בגלל שכול החבר'ה שמים אותו . אני חושבת שמיוחדות היא דבר מהמם כי שתלכי איתם ברחוב יסתכלו עלייך ואת תמשכי תשומת לב ולא הם כי הם יהיו "רגילים". . . !!!!!

אממ :)

אני מבינה שהפורום לא עוסק רק בבגדים ושלךא כולם פה קונפורמיסטים :) שאלתי את השאלה כחלק ממחקר קטן שאני עושה בשביל כתבה שנתבקשתי לכתוב... אין פה שום תלונה או הבנה לא נכונה של הפורום :) בגלל שהפורום הזה הוא הכי קרוב לרעיון של הסקר אז שאלתי פה... אשמח עם תענו לי על השאלה גם אחרי ההבהרה הזאת ... אשמח גם לשמוע את דעתכם בעניין בקרב אנשים שהם לא בני 16 + כמוכם אלא בהיסתקלות על עצמכם בגיל 12-14 :) תודה.

SuGar and SpicE

New member
טוסט...

אני חושבת שכשהייתי בגיל יותר קטן, יותר חיפשתי להשתלב ולהיות כמו כולם וללכת עם הזרם. ככל שגדלתי האישיות שלי התעצבה יותר ופחות הושפעה מהחברה, והמגמה הזו ממשיכה גם עכשיו.

LipStiK

New member
תראי אני בת 14...

ואני לא אחת שתלבש משהו כי כל העולם לובש אותו... אהבתי? סבבה, גם אם לכולם יש וגם אם אני היחידה שתסתובב ככה לא אהבתי? אפחד לא יכריח אותי ללבוש\לעשות את זה אופנה זה דבר משתנה מאוד ויש הרבה גוונים לאופנה כל הזמן, אני חושבת שמה שאנשים עושים פה זה בעיקר לקחת מהאופנה את מה שטוב להם ונוח להם איתו ולאו דווקא הולכים בעיניים עצומות וקונים את כל מה שהמותגים מציעים להם או שכל הרחוב (או הבצפר) נראה בו... ד"א, יש כאן גם הרבה אנשים שהם מתחת לגיל 16.. אני חושבת שהרוב כאן הוא 14-16

im to hot

New member
אז אני יענה פשוט על השאלות

זה באמת חשוב לכם מה אין ומה אאוט?זאת אומרת, נגיד בעונה שעברה נורא אהבתם משהו ועכשו זה כבר אאוט אז לא תלבשו? זה לא הדבר הכי חשוב שיש אופנה ובגדים תופסת מקום יפה ומכובד בחיים שלי אבל לא הכול . לא מחייב אני לובשת חולצות שקניתי בקיץ שעבר אין לי בעיה אם זה . אופנה חשובה לפי דעתי כי היא חלק מאיתנו היא חלק ממה שאנחנו מאיך שאנחנו נראים מהאופי שלנו מעניין אותי לדעת מה גורם לשאיפה המטורפת להיות כמו כולם, להיות אין. .? זה חלק מאופי האדם להיות כמו כולם להיות חלק מקבוצה , להשתייך לקבוצה מסויימת יש כאלה שחושבים שבלבוש הוא זה מה שמשייך אותם ויש חלק שמוזיקה למשל . . והאם הייתם רוצים להיות אינדיוידואליסטים אבל אתם פוחדים או שנח לכם ככה? אני לפי דעתי אינדיודואליסטית לעומת החברות שלי . אני לא מתלבשת כמוהן לא שומעת תמוזיקה שהן שומעות ועדיין אני מקבלת אותן כמו שהן והן מקבלות אותי כמו שאני .

חוצמזה שגם..

כל הטרנדים האילו וכל הפריטים שנכנסים ויוצאים בעצם מפתחים את עולם האופנה (על כל סוגיה), זה גורם לפריטים ישנים לחזור למודעות האנשים בעצם, אני מניח שכל הטרנדים בעצם נותנים מעבר למעצבי האופנה לעצב דברים חדשים - לתת להם השראות חדשות. ככה שאם לא היה אין ואאוט, טרנדים חדשים (וכד'..) אז אולי עולם האופנה היה נתקע באיזשהו שלב והיה לכולם ממש משעמם..

עדידית

New member
תראי...

אני אחת מהבנות האלה שהכי לא אכפת להן איך הן מתלבשות כל עוד הן אוהבות את זה , אבל מצד שני נוח להתעדכן אני לא אוהבת להצמד לזרם אופנתי אחד לנצח והשינויים שהאופנה עוברת נוחים לי, אם אני רוצה אני זורמת אם השינוי, ואני חושבת שיש הרבה בגדים שלעולם לא יהיו אווט ויש בגדים שהם אווט אבל אם תשימי אותם בשילוב הנכון ואם את הבחורה הנכונה יהיו נורא אינים עלייך.

למעלה