שאלונת...

Daniel BoY

New member
שאלונת...

אממ...אז ככה, אני כבר רשמתי פה איזה כמה פעמים לגבי מעבר אפשרי שלי לאנגליה..עכשיו מה שנסגר זה ככה:אבא שלי עובר לבד לחצי שנה לעיר בשם האל(שזה נשמע לי חור..חחח) ואני והאחים שלי נשארים פה בארץ..וברור שנבוא לבקר בקיץ ואבא שלי יבוא וכו'...עכשיו השאלה שלי היא מה יותר שווה לי, להישאר פה בארץ עם אמא שלי בידיעה שאני בעצם הופך לגבר בבית, שזה אומר לעזור המוןןןןן בבית וכל זה, אבללהישאר פה עם חברים שלי,לסיים בצפר,להישאר עם חברה שלי,ולקבל את האוטו של אבאאא!!!חחחח מצד שני, לעבור לאנגליה עם אבא שלי יכול להיות לא רע. סך הכל אנגליה זה מקום יפה לפי מה שהבנתי, וזה ימנע כל מיני סיבוכים במשפחה שלי(אמא שלי שאני נשאר איתה היא בעצם לא האמא האמיתית שלי אלא אשתו של אבא שלי.אמא שלי גרה בפראג..חחח.ואסוא שהיא תגלה על זה שאבא שלי עובר..) קיצר, מה הייתם עושים במקומי???? טנקס

Daniel BoY

New member
כמה תיקונים..

אני נשאר פה עם האחים ועם אשתו של אבא שלי, ולא רק עם האחים.. ואסור שאמא שלי תגלה*,לא אסוא...חחח

אנגליה זה חור.

כל מקום באנגליה חוץ מלונדון סיטי זה חור (למרות שלונדון עצמה גם בכלל לא מדברת אליי) תישאר בארץ. עם החברים. עם האחים. וככה אמא שלך גם לא תדאג...

אילן ב1

New member
זה דווקא מפתה לעבור

אני לא הייתי כ"כ עצוב כשעברתי לבוסטון, אבל אחרי כמה חודשים פתאום הבנתי עם איזה חארות אני צריך להתמודד לשנתיים הבאות ונכנסתי לדיכאון לחצי שנה. תאמין לי, לא כדי לך!!!!

Daniel BoY

New member
למה ללכת??

ציקלה אתה אומר שהיית הולך,אבל אני רוצה להבין את השיקולים שלך, לא רק את העובדה שהיית הולך.אני כעיקרון רוצה להישאר, אבל אני לא יודע איך החיים שלי יראו עכשיו כשאבא שלי יעזוב, ועוברים לי הרבה שיקולים בראש... יש לי פה המון חברים, יש לי חברה שאני אוהב עד אין סוף,יהיה לי אוטו ברגע שאני אוציא רישיון(בקרוב אינשאללה),אבל לגור בלי אבא שלי נשמע גם כן לא קל...

ולגור רק עם אבא

זה גם כן לא בחירת המאה! תוך חודש מקסימום חודשיים אתם תשתעממו ותתחילו להציק אחד לשני ובגלל שלא תכיר אף אחד אתה תתגעגע יותר ותיכנס לדיכאון. מניסיון. קיצררר תישאר בארץ.

ציקהלה

New member
תקשיב הוונה תיראה...

הייתי מרגיש יותר טוב עם אבא שלי.... לא יודע למה... אבל זה יהיה יותר קל בנוסף לזה תאמין לי הרבה צרות יורדות לך אני זוכר שאבא שלי נסע חודשיים ליפני זאת הייתה מכה כל האריזות וכל החרא הזה!!! תאמין לי אתה לא צריך את זה... תקשיב לך לשם תתחיל להסתגל ויהיה לך טוב תרכוש קצת חברים תילמד קצת שפה זה יעזור לך בעתיד.... אני מקווה אבל שתעשה מה שטוב בישבילך אבל תיזכור שיש לך לעזור לאמא שלך וזאת עבודה קשה וקשה מאוד אם יש לך אפשרות להתחמק מזה.... תחחמק.... אני מקווה שעזרתי לך תגיד לי מה ההחלטה שלך....

Daniel BoY

New member
אני עולה לי''ב..

היחסים שלי עם אשתו של אבא שלי ממש טובים...אבל בכל זאת זה קצת מוזר לי

Daniel BoY

New member
אמממ...

אני נשארררר...ממש לא בא לי על זה..אני אלמד לחיות עם זה שאבא שלי איננו,אין מה לעשות. אני מעדיף תחברים ואת חברה שלי על פני חיים חדשים לגמרי. תודה על העזזרה!

a l f o n

New member
אני חזרתי לארץ רק עם אבא

חזרתי כי היגרנו לקנדה בינואר 2003 זה אומר הייתי אמצע כתה י"ב בהתחלה הרגשתי באסה שאני חוזר אחרי זה לא התחרטתי על שום רגע החצי שנה האחרונה של כתה י"ב זה הדבר הכי כיפי והכי חופשי שאפשר להיות בו המסיבות השטיות שעושים לקראת סוף שנה המסיבת טרום נשף והמסיבה אחרי הנשף את זה בחיים לא הייתי מפספס אז מה שאני מציע תשאר בארץ תסיים את הלימודים ואז תעבור

למעלה