שאלונת

matt hensley

New member
שאלונת

מי עיצב את דמותו של אדי?ולמה היא נבחרה להיות הסמל של הלהקה?

Alon31288

New member
כן וזה ממש מקים אותו לתחייה ../images/Emo11.gif

הבנאדם שעיצב את אדי הוא Derek Riggs. האדי הראשון שצוייר בשביל איירון מיידן ובכלל הוא האדי שמופיע על האלבום הראשון שלהם - איירון מיידן. לפני שקראו לאדי בשמו, דרק קרא לו Electric Matthew ורצה להפוך אותו לגיבור קומיקס אך דחו אותו. אחרי שדחו את הציורים שלו בחברה אמי בגלל שלא היה לו מספיק זמן להשקיע בציורים והם לא צויירו ונצבעו כראוי המנהל של איירון מיידן ראה את הציורים האלה והזמין אותו לפגישה איתם בקשר לציורים. ומאז הוא צייר להם... במשך הזמן הוא צייר לעוד להקות כמו גאמא ריי אנד סטאף. למטה יש קישור לראיון שהיה איתו ברדיו. ותפסיק לקלל.

matt hensley

New member
חחח מישהו קילל אותך?

רק הגבתי על ההודעה האולטרא סופר מפגרת שלך. "הפורום מת!""הפורום מת!" במקום לבלבל את המוח תנסה להחיות אותו או משהו..ואני שאלתי את השאלה הזאת כי עניין אותי ולא היה לי מושג בנושא...

Alon31288

New member
לא אותי, את ההודעות שלי :)

די להיות כזה אגרסיבי. זה לא עובד לטובתך. ותפסיק לתקוע קללה כל פעם שאתה מדבר. ("...הודעה סופר אולטרא מפגרת...") ואני רואה שחוש הומור אין לך בגרוש. רק ניסיתי לעורר רוחות. אוף איתך. טוב נו... אני שמח שיכולתי לעזור. תזכה למצוות.

matt hensley

New member
אני בנאדם עצבני. ואתה מעצבן בהודעות

החסרות פואנטה שלך. אקיצר שתרשום הודעות ענייניות ולא הודעות מפגרות תראה שאני מאוד נחמד :) ותזכה להרבה הרבה מצוות!

HelloweeN

New member
ראסמי! הוא צודק. חלאס עם הודעות

מפגרות וחסרות משמעות, שלא תורמות בשיט להפעלת הפורום.

Alon31288

New member
תעשה לי טובה.

אל תשתף איתו פעולה. תאמין לי שאני חוטף מספיק בלי העזרה שלך.

HelloweeN

New member
אני לא משתף פעולה עם אף אחד.

אבל כששני אנשים מעירים לך את אותם ההערות, וזאת לא פעם ראשונה, אז הגיע הזמן שתפסיק עם השטויות הילדותיות האלה.

Alon31288

New member
תבין,

שאתה לא אף אחד שאני שם עליו ככה שהדעות שלך על ההודעות שלי לא ממש מזיזות לי. ואני מכבד דעות של אחרים אבל העקיצות שלך ממש לא במקום. תשמור את האנרגיה למשו יותר חשוב. Like doing in the hand. Enjoy.

HelloweeN

New member
להתחלה, הייתי ממליץ לך לקחת

קורס אנגלית ממצה (doing in the hand? wtf?) דבר שני, לא מענין לי ת'ביצה הדעות שלך גם. או שתפסיק להציף, או שאני אפנה למנהל שיגרום לך להפסיק להציף. תיהיה ענייני ולא ילדותי.

Alon31288

New member
פפפ

אתה ממש מפגר אם לא הבנת מה שהתכוונתי להגיד שפ ובכוונה כתבתי את זה ככה כדי שזה יהיה יותר משעשע. תתרגם לעברית במילים המדוייקות ותבין. פפפ. תגיד למנהל מה שבא לך זה לא מעניין לי את הפטריה של הזין.

MetalliKosta

New member
אתה ממש אבל ממש

קרוב לחסימה ניסיתי לדבר איתך יפה בפרטי-לא הלך ניסיתי להזהיר אותך-לא הלך

Alon31288

New member
אתה המנהל

הסמכות בידיך תעשה מה שאתה צריך לעשות ובכלל לא דיברתי עליך דיברתי עליו זה שאתה נטפל אליי זה סיפור אחר אני מקווה שאתה נהנה לפחות

למעלה