שאלונת

pume

New member
שאלונת

הציעו לי לקנות מצלמה canon eos50 בחמש מאות שקל. אני ממש עכשיומתחילה קורס צילום מביפר ככה שאני לא חושבת שאני צריכה משהו ממש מקצועי..... אני גם לא מבינה בזה אז בכלל... רציתי לשאול אנשים אם אתם חושבים שזה מחיר טוב? בהנחה שהמצלמה בסדר ואין לה בעיות? תודה רבה [email protected]

eli_singer

New member
נשמע לי טוב

רק חשוב לוודא שהכל באמת עובד כמו שצריך, שלא תתפרק לך המצלמה אחרי שבועיים...

pume

New member
יש סיכוי

כמו שאמרתי ( או שלא...) אני חדשה בתחום ותאמת אני לא יודעת מה לשאול... עכשיו יש סיכוי שהמצלמה באמת תתפרק תוך שבועיים?

eli_singer

New member
תראי, הדגם שמדובר פה הוא לא דגם

חדש. השאלה היא כמה שימוש נעשה במצלמה, והאם היא תוחזקה כמו שצריך. אם את לא יודעת איך לבדוק, קחי איתך מישהו שכן מבין, שיעזור לך לבדוק, או שתלכי לחנות או משהו, אבל חבל להוציא כסף (גם אם זה רק 500 ש"ח, שזה באמת מחיר טוב) ולגלות שהפוקוס לא עובד, התריס מקולקל, או אני לא יודע מה. תבקשי לעשות כמה תמונות איתה בכל מיני קונפיגורציות, קצוות אורכי המוקד, צמצמים שונים וקיצוניים, תדפיסי, ותראי. זה עוד מדד. אלי

זהדגם חצי מקצועי - הדגמים הבסיסיים

הם אלו המתפרקים לאחר שימוש מרובה,תלוי אצל מי היו. צלמי סרט ופתחי אותו ולפי התוצאות תראי אם הכל עובד כמו שצריך. הדגם מיושן - ויצא לו עדכני,הEOS33 .המחיר סביר. (אני מכרתי את שלי ב800 ש"ח.שמור ותקין לחלוטין,גם לא צילם הרבה.זה שאנשים רוצים על גוף כזה 1200-1500 ש"ח באמת לא מוצדק,מצד שני - אם עבר שימוש מסיבי - המחיר מוצדק) אם קוסמטית מצב טוב וטכנית עובד-הייתי קונה ומסתכנת.הסכום באמת פעוט,יחסית למחרים בעולם הצילום. אבל - ההחלטה שלך

למעלה