שאלונת.......

רZוש

New member
שאלונת.......

האם זה בסדר שאני בשיעור 20 ועדיין הנהיגה שלי לא חלקה - 100%? מתי בערך אתם התחלתם לנהוג 100%?

תגדירי 100%...

אבל כמו שזה שלפני אמר, אין דבר כזה 100% כי 100% זה נהניגה מושלמת אף אחד לא נוהג מושלם ! אף אחד בעולם... אז בטח שלא מישהי שהיא בשיעור 20... אל תדאגי אם את לא טוחה שאת נוהגת... "מושלם" אז פשוט תשאלי את המורה שלך, איך הוא חושב שאתה נוהגת... אני בטוח שהוא יגיד לך אם את נוהגת טוב או לא! אם את פשוט לחוצה בקשר לטסט, שלא תנהגי טוב, אז שוב המורה שלך לא יגיש אותך עד שהוא יידע שאת מוכנה! אז אל תהיי לחוצה, כי אפילו המורה שלך ואפילו מיכאל שומכר לא נוהגים מושלם! אין דבר כזה מושלם... חוץ מכמובן... ניקי... המדהימה שאני כל כך רוצה אותה.... אבל זה לא לפה! חחחח

BIG BIRDI

New member
ווווויייייייי.....

אני חזרתי הרגע משיעור 21 (איך הזמן רץ...) וגם אני מרגישה (וגם המורה שלי טורח לציין את זה..) שהנהיגה שלי עוד לא "מושלמת"... כלומר, את כל הדברים הבסיסיים אני כבר יודעת וגם התחלתי חניות לפני כמה שיעורים, אבל עכשיו צריך פשוט ללטש את הפינות... לי עוד יש לפעמים בעיות עם הקלאץ'/גז... אני משחררת מהר מידי וכאלה... אז את זה אני חייבת לשפר.. אבל בעיקרון את אמורה לדעת (או לשאול את המורה) מה הנק' החלשות שלך ובשיעורים הנותרים פשוט לשים אקסטרה תשומת לב אליהם!!... זה מה שאני מתכננת בכל אופן..... דרך אגב- 21 שיעורים= שלושת רבעי דרך לטסט!!!

SDRules

New member
גם לי יש בדיוק את הבעיות שלך....

אני בשיעור 22.. הפניות יוצאות לי "לא מושלמות" (בלשון המעטה) וגם אני לפעמים "זורקת" את הקלאץ' (ציטוט של המורה שלי..:). נקווה לטוב... :)

רZוש

New member
תודה על התגובות ו.....

המורה שלי אומר שאני נוהגת טוב וכל הזמן משבח אותי על חניות מעולות אבל אני לא מרגישה שאני נוהגת טוב
חוסר ביטחון בעצמי הייתי אומרת....

למעלה